2021 Black Friday a Székkirálynál

Vásároljon székeket nagyszerű áron Black Friday alkalmából! Kihagyhatatlan ajánlatok!

 

A 2021 Black Friday alkalmából az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály hihetetlen akciókat hirdet egyes termékeire! Most nagyszerű áron juthat hozzá étkezőszékekhez, bárszékekhez és irodai székekhez is! Sőt, jó áron szerezheti be új étkezőasztalát is! Nézzük, milyen termékekről van szó!

Étkezőasztalához többfajta kárpitozott széket is választhat, bárpultjához pedig kárpitozott bárszékeket. Ha pedig magát az étkezőasztalt keresi, jutányos áron hozzájuthat az MF-6651 tölgy asztalhoz, mely nem csak igazán dizájnos megjelenéssel rendelkezik, hanem meg is nagyobbítható, ezért roppant praktikus választás.

Az irodai székeknek kicsit nagyobb teret adtunk az akcióban. Az OF-1195 fejtámlás, karfás főnöki forgószék remek választás otthonra is, és most csak 53. 990 Ft-ért kapható! Ez a forgószék maximum 120 kg-ig terhelhető, így természetesen nem mindenkinek megfelelő, de semmi probléma, hiszen nálunk akár 200 kg-ig terhelhető forgószékeket is lehet vásárolni. Sőt, a textilbőrös darabokhoz most akciósan lehet hozzájutni!

Az XXXL forgószékek mindegyike rendkívül kényelmes. Ergonomikus kialakítással, vastagon párnázott, széles háttámlával és ülőfelülettel rendelkeznek, illetve párnázott karfákkal. Nem szak fotel jellegük van, hanem fotelhez hasonló kényelmet is képesek nyújtani. Karácsonyi ajándékként is remek lehet egy ilyen forgószék, de most azok is jól járnak, akiknek szükségük van e termékek egyikére, hiszen most akár 28%-kal olcsóbban juthatnak hozzá! Vétek lenne kihagyni!

Vásároljon tőlünk most akciós termékeket, élvezze a 2021 Black Friday előnyeit! Válassza a Székkirályt most és a jövőben is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük