Várjuk Önt a SIRHA kiállításon

2014 és 2016 után idén ismét kinyitja kapuit a világ egyik legnagyobb élelmiszer és HoReCa kiállítása a SIRHA.

Az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és a gasztronómia legújabb trendjei és technológiáinak bemutatása mellett számos szakmai versenyt és fórumot is rendeznek és nem utolsó sorban, a vendéglátásban dolgozók örömére, mi, az Impala Bútorkereskedő Kft. is kiállítunk.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. standja a D/13.

A 2018-as Sirha Budapest számos hagyományos és új programelemet tartalmaz. Itt rendezik majd a Bocuse d’Or magyar döntőjét, melyen az indulók a 2018-as európai döntőn, majd a 2019-es lyoni Bocuse d’Or Világdöntőn való részvételért versenyeznek. A kiállítás szervezői 2018-ban is meghirdetik az innovációs termékversenyt, melyben a kiállítás témájához illeszkedő innovatív megoldásokat értékeli a szakmai zsűri.

Akik ismernek bennünket megszokhatták, hogy minden kiállításon részvételünk igazi újdonságokat és komoly akciókat jelent. Idén sincs ez másképpen. Új beszállítók új termékeit mutatjuk be. A klasszikus formák és a megbízható minőség mellett a modern elegancia is nagy szerepet kap. Az új termékeket általában 5-féle faváltozatban, tömör tölgy, bükk vagy furnéros kivitelben, a székeket pedig 30-féle szövettel rendelhetik meg. Ha pedig az áruházunkban lévő hatalmas készlet elfogyott, a szállítási határidő akkor is csak 4-6 hét.

Az áraink is verhetetlenek, ráadásul a számos kedvezmény mellett egy olyan komoly akciónk van az egyik kiállított termékcsaládra (ATINA termékcsalád), melyet csak azok vehetnek igénybe, akik a kiállításon feliratkoznak az egyszeri és megismételhetetlen ajánlatért. Az Atina elnevezésű termékcsalád fa székei között kárpitozott székek, kárpitozott bárszékek, kárpitozott karszékek és karfás székek is kaphatóak.

Mi ez a kedvezmény?

Jöjjön el az Impala Bútorkereskedő Kft. D/13. számú standjára és megtudja!

Ingyenes belépőt ide kattintva tud igényelni.

 

Atina termékcsaládunk:

ATINA bárszék Atina karos bárszék ATINA karszék ATINA szék

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük