Konyhakiállítás 38/C stand

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is kint leszünk a Konyhakiállításon.

A március 2-4. között zajló kiállítás sok izgalmas programot tartogat az érdeklődők számára a Budapest Arénában és nálunk a 38/C standon is.

Az idei évben is sok új terméket mutatunk be, olyanokat, amelyeket jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak meg a látogatók. Kiemelten kezeljük az étkező garnitúrákat, amelyek egyben vagy darabonként is megvásárolhatóak, illetve szabadon variálhatóak, párosíthatóak.

A kínálatunk között fa asztallábbal rendelkező összecsukható étkezőasztalokat és kis asztalokat kedve szerint méretezheti.

Fa székeink számtalan stílusban kaphatóak, melyből most csak ezt a pár darabot jelenítjük meg. De ez a kárpitozott szék, kárpitos szék és kárpitozott karszék többféle színben és mintázatban is elérhető nálunk. Forgószékeink között kiemelkedő darab a retro stílusú koktél fotel. A mindig népszerű kárpitozott bárszék többféle színben is kapható.

Jöjjön el a Konyhakiállításra, ahol biztosan megtalálja az Ön által elképzelt tökéletes konyhát és tartozékait, legyen az konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagy gép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük