Új kültéri bútorok érkeztek a webshopba

Új kültéri bútorok érkeztek a webshopba, hintaszék és kültéri székek

 

Amint beköszönt a jó idő, onnantól nem is lesz kérdés többé, hogy ha otthon vagyunk, akkor hol élvezzük a kellemes meleget és a nyugalmas perceket – hát az erkélyen, a teraszon és a kertben!

 

Ha Ön is a pihentető relaxációról álmodozik és arról, hogy a pihenő idejét a szabadban tölti, akkor jó hírünk van, mert az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály webshopjába új kültéri bútorok érkeztek, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebbet. Az új kültéri bútorok között található kültéri hintaszék, valamint különböző kivitelezésű, rakásolható székek is.

Az Elvio fémvázas kültéri hintaszék egy fekete vázzal és szürke szövettel ellátott bútordarab. Elegáns, letisztult kivitelezésének köszönhetően egy igazi vendégcsalogató hintaszék, amely kényelmes és strapabíró anyagból készült. A ringatózás köztudottan elősegíti a relaxáció érzetét, elvonja a figyelmet a haszontalan gondolatokról. Ja, és növeli az énidőt!

A Toby IV. kültéri szék light bambusz, fekete-fehér színkombinációjával elegáns hatást kelt, meglepően érdekes mintázatával feltűnő. Mindezek mellett garantált kényelmet biztosít. Az otthonunk kertjén kívül tökéletes választás lehet cukrászdák, kávézók és egyéb elegáns vendéglátóipari egységek számára is.

Egy kisebb méretű erkély vagy terasz berendezéséhez helytakarékos módszereket kell alkalmaznunk. Az Aleca kültéri szék UV-álló, kedvező méreteinek és strapabíró anyagának köszönhetően kiváló társunk lehet az erkélyen megvalósított reggelinél és a kedvenc regényünk olvasásakor. De a szűk családi körben töltött időt is kényelmesebbé változtathatja. Ez a kültéri szék praktikusságot visz a mindennapokba, nem beszélve különböző változatú társáról, az Aleca kültéri karszékről, amely bézs színű műrattanból készült.

A Toby II. kültéri szék az egyik legkifinomultabb bézs és világoskék színben pompázik. Elegáns és kényelmes, letisztult kivitelezésének köszönhetően a kertünk és teraszunk mellett kávézókban, cukrászdákban is úrinős látványt nyújthatnak. A semleges bézs tónusokat kiegészítő kékes árnyalatok pedig káprázatossá változtatják az otthoni kertet is.

A Toby I. kültéri szék társaihoz hasonlóan elegáns hatást kelt és garantált kényelmet biztosít mindenki számára. A Toby kültéri székeket a sokoldalúság jellemzi, strapabíróságának köszönhetően pedig nem kell attól tartania, hogy a hosszas használat következtében egyik pillanatról a másikra tönkre menne a kültéri széke. Fa utánzatú alumínium váza UV-álló, de maga a termék a rakásolhatósága miatt helytakarékos is.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltették ezek az új kültéri bútorok, vagy esetleg csupán egy kérdés merült fel, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Kövessen minket a Facebook oldalunkon is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük