Asztal mint műalkotás? – Mutatjuk hogyan!

Asztal mint műalkotás? – Mutatjuk hogyan! - Székkirály

A műalkotás szó hallatán, mi jut először eszünkbe?

 

Talán néhány jól megkomponált festmény, vagy antik tárgy, amely otthonunk helyiségeit díszíti. Azonban kevesen gondolnak arra, hogy az asztal mint műalkotás legyen a válasz, pedig egy jól megtervezett, majd kivitelezett asztal könnyedén egy otthoni műalkotássá válhat.

 

Lakkozott tölgyasztal fekete lábakkal– extravagáns műalkotás!

 

Az utóbbi években a geometrikus formavilág reneszánszát éli, legyen szó bútorokról, ékszerekről vagy akár dekorációs elemekről, lakberendezési tárgyakról. Az ilyen jellegű berendezések elegáns, valamint letisztult megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Pontosan, mintha egy műalkotás jellemzőit sorolnánk. Egy ilyen tervezésű asztal, mindenkinek felkelti a figyelmét, tökéletes példa erre az Oktogon tölgyfa asztal . Fekete lábai kontrasztot képeznek az impozáns megjelenésű tölgyfa asztallappal. Színösszeállítása lehetővé teszi, hogy markánsabb színekkel, valamint mintákkal párosítsuk, így könnyen beilleszthető a már meglévő lakberendezési tárgyak közé is. Annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonába ez az asztal mint műalkotás, négy méret, valamint négy különböző típusú lakk közül lehet választani.

Az edzett üveg és a krómozott fém lábak találkozása.

 

Egy asztal mint műalkotás esetében elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű anyagokat használjanak. Hiszen ettől lesz igazán lenyűgöző a megjelenése, illetve ez adja majd az időtállóságát is. Nincs ez másképp, a Vienna hosszabbítható asztal esetében sem! Az asztallapként funkcionáló edzett üveg strapabíró megoldás, nem mellesleg az elegancia megtestesítője is. Ehhez krómozott fém lábakat párosítottak, ami modern összhatást kölcsönöz ennek az asztalnak. A Vienna asztal mint műalkotás és mint praktikus termék könnyen tisztítható és nagyobbítható is!

 

A formabontó megjelenés királya, a Nena 9 asztal!

 

Lehet, hogy eddig úgy gondolta, hogy a visszafogott megjelenés és a formabontó kivitelezés egyszerre nem jelenhet meg, de akkor még nem találkozott a Nena 9 nagyobbítható asztallal, amely ötvözi ezt a két tulajdonságot. Ez az asztal mint műalkotás jelenhet meg az otthonunkban, csak rajtunk múlik, hogy merünk-e egy ilyen izgalmas tervezésű berendezési tárgyat bevállalni. A választható színek mindegyike egyszerű, letisztult hatást kelthet otthonunkban, míg a faragott kőhatású dizájn különleges megjelenést biztosít. Nem véletlen, hogy a Nena 9 asztal robusztus lábaival egy igazi műalkotás hatását kelti. Ráadásul az asztallapot díszítő motívumok is szegélyezik. Mediterrán és görög motívumos stílusa egyedi választás lehet, ezért azoknak ajánljuk, akik a különleges formavilágot kedvelik a visszafogott árnyalatokkal vegyítve. Ha Ön ilyen asztalt keres, akkor nem csak érdekes, hanem egy igen masszív étkezőasztalt is magáénak tudhat.

A minimalista megjelenés is lehet különleges.

 

A Matras asztal különlegessége a lábaiban rejlik, amelyek „U” alakban összefonódnak, ezzel képezve biztos, stabil alapot az asztalnak. A fém lábak megtörik az asztallap természetes színvilágát, ugyanakkor remek összhangot képeznek azzal együtt. A letisztult megjelenésnek köszönhetően egy modern, elegáns étkezőben modern műalkotásként is jól megállja a helyét. A választható asztallapok mindegyike természetes árnyalatú, ezért remekül alkalmazható akár egy földszínekben gazdag vagy egy élénk színeket használó helyiségbe is.

Mint ahogy a példák is mutatják, egy asztal mint műalkotás, tökéletesen megállja a helyét! Nálunk mindenki megtalálhatja a megfelelő formavilággal, mérettel és anyaghasználattal elkészített étkezőasztalt. Ezek az egyedi dizájnnal rendelkező bútorok igazán különlegessé, egyben komfortossá is varázsolhatják az otthonokat, ezért érdemes a jól megszokott formatervezést olykor valami extravagánsabbra cserélni!

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük