A Székkirály és a Harcosok éjszakája

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a Harcosok éjszakája nevű küzdősport gála, melyet az Impala Bútorkereskedő Kft. is támogatott.

harcosok éjszakájaA 2015. október 4-én Hatvanban, hatodik alkalommal megrendezett eseményt a Hatvani Thaibox Egyesület szervezte, amely amellett, hogy nagyon izgalmasra sikeredett, rengeteg nézőt vonzott a hatvani Kodály Sportcsarnokba. A versenyben és a küzdelmekben résztvevő harcosok különböző küzdősportágakat képviseltek, mint például a thaibox, a K-1 japán küzdősport vagy a Muay Thai.

Számos presztízs mérkőzésnek is a részesei lehettek azok a szurkolók, akik eljöttek az eseményre. A mérkőzések között az egyik legérdekesebb, Kálucz Martin K-1-es sportoló és Orsós Sándor többszörös kempo-bajnok küzdelme volt. Az idősebbek mellett a fiatalabb korosztály képviseletében is érkeztek versenyzők, akik szintén nagyon jól szerepeltek az esti gálán.

A játékosok idén is kimagasló teljesítményt nyújtottak, melyhez a Székkirály ezúton is gratulál. Viszont azt senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy székben az Impala Bútorkereskedő Kft. a legnagyobb király. 🙂

Comments are closed