30-70%-os kedvezmény! Német outlet, magas minőség!

Karácsonyra szeretné meglepni magát vagy családtagjait különleges, jó minőségű és mégis megfizethető ajándékkal? Ha létezik a világon pénztárcakímélő megoldás, akkor ez biztosan az!

Jobb ha siet, hiszen folyamatosan érkeznek üzletünkbe a jobbnál jobb német bútorok, amelyeket gyorsan elkapkodnak a vásárlóink. Nem hiába, hiszen most 30-70%-kal olcsóbban hozzájuk juthat az, aki ellátogat Reitter Ferenc utcai üzletünkbe! Jöjjön el hozzánk személyesen, mert ezek a  termékek weboldalunkra az állandóan változó és frissülő készlet miatt, nem minden esetben kerülnek fel.

 
Azt kérdezi miért ilyen olcsó? Ezek a bútorok minta- vagy kiállítási darabok voltak, de akad köztük, olyan is, amelyen apróbb szállítási sérülés található. Ennek ellenére, joggal mondhatjuk, hogy minőségi berendezések, hiszen tömörfából (pl.: tölgy vagy bükk) készültek. Érdemes minél hamarabb lecsapni egy-egy termékre, mert a gyorsan változó kínálat oka, hogy gyorsan viszik őket. Ráadásul egyedi, nem után rendelhető darabok, tehát egy típusból általában csak egy darab áll a rendelkezésre (kivéve a székeket).

Német bútor 30-70%-os kedvezmény

 

 

Aki ellátogat üzletünkbe az válogathat szekrények, komódok, étkezőszékek, szánkótalpas székek, TV-állványok, étkezőasztalok (fix vagy nyitható) és dohányzóasztalok közül is. Mindenki meg fogja találni a számára megfelelőt, legyen az egy modern stílusú konyhai bútor, egy design-os szék vagy egy hangulatos szekrénysor.

Most érdemes beruházni, hogy megkímélje magát a felesleges plusz kiadásoktól! Ahogy azt már említettük, az akciós (30-70%-os kedvezmény) készlet a nagy érdeklődés miatt folyamatosan frissül, ezért ezek a termékeink általában nincsenek fent weboldalunkon, de személyesen megtekintheti vagy kipróbálhatja őket a Reitter Ferenc utcai üzletünkben! Ne halassza el a lehetőséget, tegyen hatalmas ajándékot a karácsonyfa alá!

 

30-70% kedvezmény asztal

Német konyhabútorok

Német bútor

Comments are closed