Retro modern stílusban újratöltve! – Koktélfotel

Ki ne emlékezne gyerekkorának legkényelmesebb bútordarabjára, amiben órákig lehetett körbe-körbe forogni?

 

Ön is átélheti újra ezt a retro hangulatot idéző érzést a redizájnolt, modern koktélfoteljeinkben 2017. március 3-5. között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Konyhakiállításon  24/A standunkon. Vagy akár az otthonában is, ha beleszeret forgószékeinkbe és hazaviszi őket.

A rendezvényen fotel kínálatunk néhány kiemelten izgalmas darabja is megtekinthető. Az elmúlt években több új taggal bővült kínálatunk, így már 17 különböző formájú és színű forgószék közül választhatnak az érdeklődők.

Koktélfoteljeink állítható magasságúak (gázliftes), 360 fokban forognak. A forgószék alkatrészeit tekintve ülőrésze textilbőrrel bevont, illetve króm láb vagy króm tányértalp biztosítja a stabilitást. Vastagon párnázott ülőrészének köszönhetően kényelmes, illetve egyes foteleknél a komfortérzetet még jobban fokozza a párnázott támlarész.

 Mind otthonokba, várótermekbe, bárokba és cukrászdákba vendéglátóipari bútorokként megfelelnek, de ajánlott éttermi székeknek és irodaszékeknek is, hiszen üde színfoltjai lehetnek bármely helyiségnek. Ezen felül a székek állítható magasságuknak köszönhetően jól illeszkednek bármilyen méretű asztalhoz.

A 24/A standunkon a kiállítás ideje alatt ki is próbálhatja termékeinket. Ha kérdése merülne fel, kollégáink szívesen segítenek. Látogatóinknak 10 % kedvezményre szóló kupont biztosítunk, melyet áruházunkban válthatnak be 2017. március 31-ig. A kedvezmény csak a készleten lévő, nem akciós termékeinkre vonatkozik és nem vonható össze más kedvezménnyel.

Várjuk Önt is szeretettel a 24/A standunkon 2017. március 3-5. között a Konyhakiállításon, a Papp László Budapest Sportarénában!

 sárga koktélfotel

Comments are closed