Retro modern stílusban újratöltve! – Koktélfotel

Ki ne emlékezne gyerekkorának legkényelmesebb bútordarabjára, amiben órákig lehetett körbe-körbe forogni?

Ön is átélheti újra ezt a retro hangulatot idéző érzést a redizájnolt, modern koktélfoteljeinkben 2017. március 3-5. között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Konyhakiállításon  24/A standunkon. Vagy akár az otthonában is, ha beleszeret a termékekbe és hazaviszi őket.

A rendezvényen koktélfotel kínálatunk néhány kiemelten izgalmas darabja is megtekinthető. Az elmúlt években több új taggal bővült kínálatunk, így már 17 különböző formájú és színű termék közül választhatnak az érdeklődők.

Koktélfoteljeink állítható magasságúak (gázliftes), 360 fokban forognak, ülőrészeik textilbőrrel bevontak, illetve króm lábak vagy króm tányértalpak biztosítják a stabilitásukat. Vastagon párnázott ülőrészüknek köszönhetően kényelmesek, illetve egyes foteleknél a komfortérzetet még jobban fokozza a párnázott támlarész.

 Mind otthonokba, mind éttermekbe, cukrászdákba, várótermekbe ajánljuk, hiszen üde színfoltja lehet bármely helyiségnek. Ezen felül, állítható magasságának köszönhetően jól illeszkedik bármilyen méretű asztalhoz.

A 24/A standounkon a kiállítás ideje alatt ki is próbálhatja termékeinket. Ha kérdése merülne fel, kollégáink szívesen segítenek. Látogatóinknak 10 % kedvezményre szóló kupont biztosítunk, melyet áruházunkban válthatnak be 2017. március 31-ig. A kedvezmény csak a készleten lévő, nem akciós termékeinkre vonatkozik és nem vonható össze más kedvezménnyel.

Várjuk Önt is szeretettel a 24/A standunkon 2017. március 3-5. között a Konyhakiállításon, a Papp László Budapest Sportarénában!

 sárga koktélfotel

Comments are closed