A mid century stílus új képviselője: Tokyo étkezőasztal és Tokyo szék

A Konyhakiállítás 2017 rendezvényen az Impala Bútorkereskedő Kft.– A Székkirály a 24/A standon várja az érdeklődőket. A legújabb, 2017-es széktrend keretében mutatjuk be a Tokyo étkezőasztalt és a hozzá illő Tokyo székeket.

A vevői igények figyelembevételével tervezzük meg az étkezőgarnitúrákat, amelyek magukon viselik a praktikum és az esztétika jeleit. Így született meg a Tokyo konyha szék is, ami cserélhető huzattal és levehető széklábbal rendelkezik. A székek kiváló minőségűek, szerkezetük bükkfa és forgácslemez felhasználásával készül. A kényelemről egy közepes szilárdságú hideghab és a hát vonalát követő székforma gondoskodik. A fából készült Tokyo étkezőasztal nagyobbítható is, az asztal mérete összecsukva 100 x 50 cm, ami 100 x 200 cm-re bővíthető a kinyitással. A mid century stílus kedvelőinek pedig jó hír lehet az ebédlőasztal kedvező ára is.

A Székkirálynál hatalmas teret kaphat a vásárlói kreativitás! A Tokyo székek rendelése esetén a fa 12-féle árnyalata választható és többféle kárpit (bőr, szövet, textilbőr), kárpitszín és -minta kerülhet a székekre. Választható csíkos, virágos, mintás szövésű, de akár natúr vagy egyszínű kárpitos szék is. Megtalálható a piros, a lila, a rózsaszín vagy a türkiz szín is a színpalettán. Ha szeretné, hogy egy olyan bútor legyen a lakása dísze, amelyben ötvöződik a retro és a modern stílus, illetve fontos Önnek, hogy kényelmesen töltse el az étkezés minden pillanatát, akkor a megfelelő választás a Tokyo étkező garnitúra.

A kiállítás ideje alatt lehetőség van a székek és az étkezőasztal kipróbálására, de megtekintheti étkező garnitúráink széles választékát, és kérheti kollégáink segítségét is, ha kérdése lenne. Azok a látogatók, akik felkeresik a 24/A  standunkat a kiállítás ideje alatt, 10 % kedvezményt biztosító kupont is kapnak, amelyet a XIII. kerületi áruházunkban válthatnak be 2017. március 31-ig. A kupon készleten lévő, nem akciós termékekre vonatkozik és nem vonható össze más kedvezménnyel.

 

 

A mid century stílus új képviselője: a Tokyo étkezőasztal és Tokyo szék

A mid century stílus új képviselője: a Tokyo étkezőasztal és Tokyo szék

Comments are closed