Lábak nélkül mit sem ér!

A lábak nem csak a kifutókon sétáló modellek vagy a sportolók körében lényeges momentumok, hiszen a stílusosan kialakított és a nagy odafigyeléssel megtervezett lábak nélkül, egy asztal sem lesz az igazi.

A gondos vendéglátóipari szakember és, aki igazán jó éttermet, kávézót, cukrászdát szeretne nyitni az tudja, hogy milyen fontos szerepet töltenek be az asztallábak a hely kialakításakor. Ilyen esetekben több szempontot is figyelembe kell venni, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen az elképzelésekből. A magasság, a stílus, az anyag és a szín is egy kritérium, de ami a legfontosabb, hogy jó minőségű terméket szerezzünk be, kedvező áron.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. kiváló asztallábaival és széles árukínálatával, garantálja a minőséget és az alacsony árakat. Legyen szó négyszögletes, kerek, piramisos, négyágú vagy dupla lábról, itt minden jó szakember megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. Ráadásul az ország legkedvezőbb árait biztosítjuk.

 Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy az asztallábak kiválasztása nem elhanyagolható kérdés, ezért érdemes végiggondolni a koncepciót és megtekinteni az árukínálatot.

 Íme, néhány asztalláb, melyet csak ajánlani tudunk:

asztalláb GF-2106 

GF-2106 asztalláb

Öntöttvasból készült, négyzetes, piramisos kialakítású láb. A design-os külső és modern stílus, többféle asztallappal variálható.

Ára (nettó): 11 803 Ft 

 

 

 

asztalláb GF-2105

GF-2105 asztalláb

Fekete, kerek, piramisos talp. Masszív szerkezete és fekete színe miatt, ideális kültéri felhasználásra is.

Ára (nettó): 11 016 Ft  

 

 

 

 

asztalláb GF-2104

GF-2104 asztalláb

Öntöttvasból készült, négyágú talppal ellátott, könnyen tisztítható lábazat. Javasoljuk négyszemélyes asztalok kialakításához, kültéri és beltéri megoldásokhoz egyaránt.

Ára (nettó): 11 803 Ft 

 

 

 

asztalláb GF-2112

 

GF-2112 asztalláb

Dupla lábbal felszerelt, fekete sima talpazat. A talp alján szintezésre alkalmas műanyag található, melynek segítségével az egyenetlen felületeken és talajon is könnyedén elhelyezhető a termék.

Ára (nettó): 23 614 Ft

Comments are closed