Design székek, irodai székek

Sokak szerint a design célja mindig az volt, hogy földünket humánussá és lakhatóvá tegye, azzal az elvárással együtt, hogy mesterséges környezetünkön belül hozzájáruljon az élet minőségének javulásához.

Az Impala Bútorkereskedőház által kínált több ezer szék közül számos tekinthető design széknek, design bútornak. Nemcsak formájuk, színük, külsejük teszi ezeket a termékeket designe-ossá, hanem színvonaluk is. Bár áruk jóval kedvezőbb a designerházak termékeinél minőségük tökéletesen megfelel egy elvárt I. osztályú színvonalnak.

Az áruházunk által kínált design székek alkalmasak otthonra és irodába is, arról nem beszélve, hogy a manapság oly divatos közösségi terek tökéletes berendezési tárgyai. Így minden vásárlónk igazi tervező és lakberendező lehet, hiszen a színek és formák világában szabadon párosíthatók akár a termékek, akár a színek, akár terméktípusok. A design székekhez áruházunkban bárszékeket, dohányzóasztalokat vagy akár étkező és íróasztalokat is talál.

Honlapunkon és webáruházunkban is számos design széket talál. Vannak design irodai székek akciós áron, design bárszékek vagy akár design fémszkek is. Ezen az oldalon csak néhány kiemelt terméket talál, ezért érdemes böngésznie további kínálatunkat is.

 

MF-7328 coctail fotel króm, zöld textilbőr, gázliftes

MF-7328 coctail fotel króm, zöld textilbőr, gázliftes

Retró stílusú koktél fotel, gázliftes szerkezettel. 360 fokban forog, állítható magasság. Króm tányértalpas design szék, amelyhez akár design bárszék is vásárolható.

KISZÁLLÍTÁS (lapraszerelten, gyári csomagolásban) AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE FUTÁRSZOLGÁLATTAL 2.500 Ft/db áron. 

Ára:

nettó: 26,764 Ft
bruttó: 33,990 Ft

   
MF-6667 fémvázas kárpitozott karszék

MF-6667 fémvázas kárpitozott karszék

Fehér kárpitozású, vízszintes csíkozással, steppeléssel kialakított irodai széknek is alkalmas, szánkótalpas, krómvázas karszék. Modern egyszerű stílusával, méltó darabja lehet egy minimalizmust képviselő otthonnak, vagy irodának.

Ára:

nettó: 15,740 Ft
bruttó: 19,990 Ft
   
MF-5308 fémvázas kárpitozott szék

MF-5308 fémvázas kárpitozott szék

Elsőre talán extravagánsnak tűnhet ez a szék, azonban egy mai modern étterembe teljesen passzol. S bár a króm egy olyan anyag, amiről mindenkinek a keménység a strapabírás jut eszébe, a székek nem nehezek, viszont az ebből készült széklábak nem fognak sose elhajlani és a folyamatos megterhelést is kitűnően bírják majd. Az antik barna színű szék textilbőr felületével megfelelő kényelmet biztosít és a lakberendezők kedvenc darabja is lehet.

A termék méretei: magasság: 102 cm, mélység: 62 cm, szélesség: 43 cm, ülésmagasság: 45 cm

SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE 2.500.- Ft/CSOMAG (lapraszerelten)

 

Ára:

nettó: 18,488 Ft
bruttó: 23,480 Ft
   
MF-6666 fémvázas kárpitozott szék

MF-6666 fémvázas kárpitozott szék

 

Szánkótalpas króm design szék, fehér kárpittal, mely akár karszék változatban is kapható és a modern irodák kényelmes ülőbútora lehet. Karfás változatához képest könnyebb felállást biztosít, így akár étkezőkben is elhelyezhető, mert egy kiadós evés után sem okoz problémát a székből való felkelés. Szűkösebb szobákba irodákba kifejezetten ajánlott, hiszen karfa híján betolható az asztal alá, így nem foglal annyi helyet.

 

 

Ára:

nettó: 14,953 Ft
bruttó: 18,990 Ft
   
MF-6480 coctail fotel króm

MF-6480 koktél fotel

Modern formájú, magastámlás koktélfotel, amely érdekes alakjának köszönhetően hamar felhívja magára a figyelmet bármely helyiségben. 360 fokban forog és kényelmes, textilbőr ülőfelülete kicsik és nagyok számára is felér egy délutáni pihenéssel. Króm tányértalpa kivételesen stabillá teszi.

KISZÁLLÍTÁS (lapraszerelten, gyári csomagolásban) AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE FUTÁRSZOLGÁLATTAL 2.500 Ft/db áron.

 

Ára:

nettó: 31,488 Ft
bruttó: 39,990 Ft
 
MF-5281 fotel króm, fehér ABS

MF-5281 fotel króm

Ez a retro stílusú, tojás – egyesek szerint gömb alakú, fehér-fekete koktélfotel bizonyára elnyeri azok tetszését, akik szeretik egy-egy nem mindennapi bútordarabbal feldobni az otthonukat. Az MF-5281 hő- és ütésálló külső borítása, nem csak kemény, hanem szép, fényes fehér. A belső kárpitozás fekete textilbőr. Ráadásul ez a típusú felület könnyen tisztítható. A fotel külső palástja egy úgynevezett ABS (akrilnitril butadién sztirol műanyag), ami egy műszaki műanyag speciális fajtája.
 

Ára:

nettó: 81,094 Ft
bruttó: 102,989 Ft
   
MF-7281 coctail fotel króm, vil. szürke írásos zsákszövet

MF-7281 coctail fotel

Retró koktél fotel, gázliftes állítható magasságú. A fotel 360 fokban körbe forog, tányértalpa nagy stabilitást jelent. Világos szürke színű zsákszövet, írásos mintával.

KISZÁLLÍTÁS (lapraszerelten, gyári csomagolásban) AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE FUTÁRSZOLGÁLATTAL 2.500 Ft/db.

Ára:

nettó: 23,606 Ft
bruttó: 29,980 Ft
 
MF-6866 coctail fotel króm, sáfrány sárga

MF-6866 coctail fotel

Érdekes kialakítású retro koktél fotel, karfás, gázliftes, krómvázas, sáfrány sárga textilbőrrel kárpitozott fotel. 360 fokban forog, állítható magasság. 

Ez a kis, kedves fotel, mintha karjaiba akarna zárni, úgy várja, hogy beleüljünk. Szobákban, és fedett teraszon is megállja a helyét. Kényelmes társunk lehet koktélozásoknál.

 

KISZÁLLÍTÁS (lapraszerelten, gyári csomagolásban) AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE FUTÁRSZOLGÁLATTAL 2.500 Ft/db.

 

Ára:

nettó: 23,559 Ft
bruttó: 29,920 Ft
   
MF-6673 fémvázas kárpitozott szék

MF-6673 fémvázas kárpitozott szék

Szánkótalpas, krómvázas, fehér kárpitozású szék, amelynek érdekessége az oldalán futó fekete betét. Ez a szokatlan megjelenésű szék a lebegés érzetét keltheti egyesekben, a láb nem mindennapi kialakításának köszönhetően. A fekete sáv az oldalán, előkelő külsőt kölcsönöz neki.

 

Ára:

nettó: 15,189 Ft
bruttó: 19,290 Ft
 
MF-7332 fémvázas kárpitozott szék

MF-7332 fémvázas kárpitozott szék

Krómvázas, pink színű kárpittal borított (textilbőr) szék, amelynek háttámlája ergonómikus kialakítású, ülése kényelmesen párnázott. A hölgyek kényelmes partnere lehet beszélgetések alkalmával, ergonómikus kialakítású háttámlájának köszönhetően. Puha bélelése hozzájárul, hogy a kellemes csevegések még tovább tarthassanak.

 

 

Ára:

nettó: 11,575 Ft
bruttó: 14,700 Ft
   
Hoker H-42 gázliftes fotel, króm

Hoker H-42 gázliftes fotel

Króm, piros-fehér textilbőr kárpitozású, gázliftes karfás fotel, 360 fokban forog. Belül piros, kívűl fehér textilbőr ülés és támla. Krómozott tányértalpas láb.Ez a mosolygó szájra hasonlító szék garantálja a kellemes időtöltést önnek, és családjának. Kialakítása feltűnő, és nem szokványos, így biztos minden vendég kiszeretné majd próbálni.

SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE 2.500.- Ft/CSOMAG (lapraszerelten)

 

Ára:

nettó: 27,819 Ft
bruttó: 35,330 Ft

 

 

Comments are closed