Konyhakiállítás 2017

2017. március 3-5. között ismét a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Konyhakiállítás 2017 rendezvénynek. A legfrissebb konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés trendek mellett megtalál mindent, ami a stílusos étkező kialakításához szükséges.

Mi már lázasan készülünk arra, hogy a kiállításon bemutassuk a legújabb termékeinket és a legújabb trendet a 24/A standon. Miért is érdemes meglátogatni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály standját? Küldetésünknek tekintjük a minőséget, a hosszú élettartamot és a designt. Több évtizedes tapasztalattal és nagy árukészlettel rendelkezünk nemcsak a székek terén, hanem az étkezőgarnitúrák, éttermi asztalok, forgószékek, fotelek kínálatában is.

A lakossági ügyfelek mellett a közületi és a vendéglátó ipari egységek részére is testreszabott ajánlatokkal szolgálunk. Üzletünkben 500-féle kárpit és a fa 30-féle árnyalatából választható ki a legjobban tetsző bútor, ami lakásuk dísze lesz. Nálunk több mint 10 000 szék közül választhat, valamint alacsony és közepes árfekvésű szekrénysorok, kárpitos garnitúrák, kiegészítő bútorok, fotelek, forgószékek, kisbútorok, kültéri bútorok, német bútorok, egy- és kétszemélyes heverők is a kínálat részét képezik.

A Konyhakiállítás 2017 rendezvényén kiállítjuk a Tokyo asztalt és Tokyo székeket is. Standunkon bemutatunk különböző stílusú fix étkezőasztalokat vagy nagyobbítható étkezőasztalokat és hozzá illő székeket. A többi már Önre van bízva, nálunk kiélheti kreativitását. Webshopunkban vagy áruházunkban nemcsak, több 10 000 szék közül választhat, de az is lehetséges, hogy Ön dönti el, milyen fából és szövetanyaggal készüljön a szék. Gondoltunk a vendéglátó ipari egységekre és irodákra is. Étkezőasztalaink mellett koktélfoteleink és bárszékeink közül is mutatunk párat. A kiállítás ideje alatt természeten ki is próbálhatja mennyire kényelmesek székeink és kérheti kollégáink segítségét, ha kérdése lenne.

Azok a látogatók, akik felkeresik az Impala Bútorkereskedő Kft. standját, 10 % kedvezményt biztosító kupont is kapnak, amelyet áruházunkban válthatnak be az érdeklődők 2017. március 31-ig. A kupon a készleten lévő, nem akciós termékekre vonatkozik és nem vonható össze más kedvezménnyel.

Várjuk Önt szeretettel március 3-5. között a Konyhakiállításon a Papp László Budapest Sportaréna 24/A standunknál és az áruházunkban is!

Comments are closed