Különleges, kedvező árú forgószékek a Székkirálynál!

Megérkeztek a Székkirály áruházába a 2015-ös év újdonságai, az irodaszékek legújabb, „mindent tudó” generációja. Az Airmesh (AM-110), Dual star (DS-110), Eve (EV-M100), Iris gold (ISG-M110), Olympos (OU-120), Smile (ST-300), Sunny (SU-100) és Twin (TWG-110) fantázianevű forgószékek egyedülállóak, hiszen szinte minden elemük mozgatható, tetszés szerint állítható, így teljesen az Ön, vagy a tulajdonos egyedi igényeire szabható.

Strapabíróak, polírozott alumíniumgörgős csillaglábbal rendelkeznek, melyek az erősebb igénybevétel során sem fognak eltörni, vagy cserben hagyni bennünket. Rugalmas hálójú hát- és fejtámlájuk tökéletes alátámasztást nyújt a gerinc számára.

forgószékek - karfa beállításokforgószékek - háttámla beállítások

forgószék nyaktámla beállításokforgószék ülés beállítások

Hogyan szabhatja saját igényeire irodaszékét? 

A gázliftes forgószékeknek nem csak a magassága választható meg, hanem lehetőség van állítani a háttámla oldalsó és vízszintes irányú dőlésszögén, az alátámasztás ívén, valamint a nyaktámla magasságán és dőlésszögén is. A még kényelmesebb ülés érdekében a támlák mellett az ülőfelület és a kartámaszok is módosíthatóak. Ráadásul az ülés dőlésszöge, elhelyezkedésének mélysége is választható. A karfák előre, hátra mozgathatóak, oldal irányban nyithatóak és még a magasságuk is változtatható.

DS-110 forgószékEV-M100 forgószékISG-M110 forgószék

OU-120 forgószékSU-100 forgószékTWG-110 forgószék

Látogasson el Reitter Ferenc utcai áruházunkba és próbálja ki legújabb forgószékeinket!

Comments are closed