Türkiz színek az Impalában

Az idei konyhakiállításon már bemutattuk a türkizkék Stockholm székeket és a Tokyo étkezőasztalt. 

A modern színeket kedvelők most örülhetnek, mert az Impala Bútorkereskedő Kft. választéka folyamatosan bővül színes bútorokkal is. 

A Stockholm székek kiváló minőségű, favázas, kárpitozott ülőalkalmatosságok, melyek kitűnő bútorai lehetnek étkezőjének, kávézójának, éttermének egyaránt. A kényelmes székekben az idő szinte repül.

türkiz stockholm székek

Az úgyszintén fából készült Tokyo étkezőasztal nagyobbítható is, tehát nem lehet gond, ha 6-nál többen ülnek köré. Az asztal mérete összecsukva 100 x 150 cm, míg kinyitva 100 x 200 centiméteresre bővíthető.

A kettő külön-külön, vagy akár egyben, szettként is elvihető, hiszen tökéletesen mutatnak együtt. A Stockholm székek és a Tokyo étkezőasztal többféle színben is meg-rendelhető, a pirostól a zöldig, a bézstől a liláig, így tehát azok is megtalálhatják a kedvükre való árnyalatokat, akik esetleg kevésbé rajonganak a türkizkékért.

türkiz tokyo étkezőasztal

Az Impala Bútorkereskedő Kft. különlegessége, hogy ügyfeleinek lehetősége van a szövetminták széles tárházából válogatni, így többféle minőségű, színű és mintájú kárpit kerülhet a Stockholm székekre is. Választhatnak csíkos, virágos, mintás szövésű, de akár semlegesebb, natúr színű anyagot is. Ezért ha olyan bútorra vágyik, melyben egyszerre érvényesülnek a retro és a modern, fiatalos stílus elemei, szereti az élénk és eleven színeket, valamint fontos Önnek, hogy kényelmesen töltse el az étkezés minden pillanatát, akkor ne habozzon! Keresse fel üzletünket a Reitter Ferenc utcában!

Comments are closed