Kedvezményes étkezőgarnitúrák az Impalában

Hagyja, hogy megkönnyítsük étkezője vagy étterme berendezését! Üzletünkben akár komplett étkezőgarnitúrákat is kiválaszthat, amelyek akciós áron érhetőek el.

 Modern étkezőgarnitúra? Nem probléma!A változatosság gyönyörködtet, tartja a mondás. Erre az Impala Bútorkereskedő Kft.-nél is törekszünk, hiszen az általunk kínált számtalan bútor közül rengeteg érhető el többféle fából, illetve kárpitozással, ezen kívül asztalaink és székeink széles kínálatából bárki összeválogathatja a neki leginkább tetsző kombinációt. Aki azonban arra vágyik, hogy segítsünk neki időt és energiát spórolni az étkezőgarnitúra összeállításával, az is számíthat ránk. A többféle stílushoz is illeszkedő étkezőgarnitúráink mindegyike egy asztalt és négy darab hozzá illő széket tartalmaz, ráadásul az összeállítások kedvezményes árakon, sőt esetenként extra termékbevezetési akciókkal vásárolhatóak meg.

 Az antik cseresznyéből készült, bézs huzattal ellátott Atlanta étkezőgarnitúra bruttó 152.450 Ft helyett 120.039 Ft-ért érhető el, míg a dió, krémszínű ülő- és hátpárnás San Francisco étkezőgarnitúrát bruttó 138.340 Ft helyett 108.929 Ft-ért kínáljuk. Mind a kettő kombináció a klasszikusabb stílust képviseli.

Nálunk minden stílusban akad étkezőgarnitúra!A kifinomultan elegáns Rotunda garnitúra ovális dió asztalból és bézs szövettel kárpitozott székekből áll. A modernebb étkezőkbe, éttermekbe remekül illik az Alina étkezőgarnitúra, ami sötétbarna favázzal és bézs szövettel készült, így szinte monokróm hatást kelt. Ellentétpárja a Diora étkezőgarnitúra, ami fehér favázzal és sötét ülőpárnával rendelkezik.

Akik kedvelik az egyedi formákat, azoknak ajánljuk a Sigma asztalból és Ricky székekből álló garnitúránkat, ami egzotikus, mély árnyalatú wenge fából készült, bézs ülőpárnával. Különleges akciónk keretében bruttó 141.040 Ft helyett 25%-os kedvezménnyel, 106.610 Ft-ért kínáljuk. A fa anyagát és a színkombinációt tekintve ugyanazt az irányvonalat képviselik a Sonja asztal és a Rocco székek, amelyeknek viszont karcsúbb háttámlája van. Hasonlóan magas kedvezménnyel bruttó 145.619 Ft helyett 101.840 Ft-ba kerülnek.

Tavaszhoz kapcsolódva a kert, a terasz sem maradhat ki kínálatunkból: a Balkon kerti étkezőgarnitúra trópusi keményfából készült, ezért ellenáll az időjárásnak. A négyszögletes asztal és a két szék is összecsukható, színes párnákkal, de akár azok nélküli is kényelmes és nagyszerűen mutat.

Amennyiben sikerült érdeklődését felkelteni ezzel a kis ízelítővel, tekintse meg étkezőgarnitúráink további kínálatát, vagy látogasson el áruházunkba!

Comments are closed