HORECA újdonságok az Impalától: Sirha Budapest

A kiállítási szezon utolsó állomásaként az Impala Bútorkereskedő Kft. a 2016. május 9. és 11. között, a Hungexpon rendezett Sirha Budapest nemzetközi élelmiszeripari és HORECA kiállításon vesz részt.

HORECA újdonságok az Impalától: Sirha BudapestA Sirha az élelmiszer-, pék- és cukrászipar, valamint a szálloda- és vendéglátóipar prémium kategóriás nemzetközi szakkiállítása. A több mint 300 kiállító egyikeként az Impala Bútorkereskedő Kft. is kiállít az A pavilon C13-as helyén. A bemutatott bútorokkal tükrözni szeretnénk termékeink változatosságát, melynek hála többféle igényt képesek vagyunk kielégíteni, legyen szó akár méretekről, akár stílusról. Nem jelent problémát szállodák, klasszikus, vagy modern megjelenésű éttermek, esetleg apró kávézók berendezése sem, lehet szó beltérről vagy kerthelyiségről, kollégáink mindig örömmel fogadják még a legnagyobb kihívásokat is. A rendezvényre ezen a linken tud regisztrálni.

Az étkezőbútorokon kívül az érdeklődők az üzletünkben kapható számtalan asztalláb közül is megtekinthetnek néhányat, amelyek mind kompatibilisek és ízlés szerint kombinálhatóak asztallapjainkkal. Ízelítőt kaphatnak bárszékeink kínálatából is, de megtekinthetnek néhány olyan terméket is, amelyek termékcsaládokat alkotva szolgálják ki a különböző igényeket. Koktélfoteleink egyesítik a designt és a kényelmet, raktárkészletünk a garancia arra, hogy áruházi kiszolgálásunk nemcsak segítőkész és szakszerű, hanem gyors is.

 

Comments are closed