Bár indul a körút felújítása mi megközelíthetőek vagyunk!

2016. szeptember 17-én megkezdték Budapest egyik legforgalmasabb közútjának, a Róbert Károly körútnak a felújítását. A Budapesti Közlekedési Központ teljes rekonstrukciót végez a több mint 33 éve felújításra váró Róbert Károly körút Árpád-híd, és a Vágány utcai felüljáró között.

A körút felújítása körülbelül 2,5 km-es szakaszon zajlik, irányonként, egy-egy sáv lezárására lehet számítani, ellenben az Impala Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatt található üzlete továbbra is zavartalanul megközelíthető. A Buda felől érkezők, az Árpád híd-Váci út szakasz rekonstrukciója miatt terelésre számíthatnak, míg a pesti oldalról jövők a Lehel utcából a Róbert Károly körútra való balra kanyarodás tiltásával számoljanak. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy üzletünk a Béke tér, illetve az M3-as bevezető szakasza felől is könnyen megközelíthető.  Ügyfélparkolónk bejárata a Mór utca és a Reitter Ferenc utca sarkán található.

A munkálatok és a körút felújítása várhatóan 2017 nyaráig tartanak majd. Addig is az aktuális forgalmi rendről a BKK oldalán tájékozódhatnak.

térkép a körút felújítása Impala Bútorkereskedő Kft.

Comments are closed