Árengedmény az akciós árakból is! (ÚJ AKCIÓS ÚJSÁGUNK)

Őszi akciónk keretén belül, az alábbi szórólapon feltüntetett, akciós árú termékeink további kedvezménnyel vásárolhatók meg. A szórólapon összesen három kupon található, amiből kettő hozzánk az Impala Bútorkereskedő Kft.-hez köthető.

Az egyik kupon 5%-os árengedményt biztosít a szórólapon feltüntetett irodaszékek, kárpitozott és lemezelt székek, fotelek, bárszékek és az asztal árából. A másik pedig egy 5000 Ft-ot érő kupon, amely étkezőgarnitúráink megvásárlása esetén használható fel. Szeretnénk felhívni kedves Vásárlóink figyelmét, hogy az egyes termékek alatt feltüntetett „-tól” árak a szövet változása esetén változhatnak.

Szórólapunkat az áruházunk emeletén található Titán Bútoráruházzal közösen hoztuk létre, így a jó hír, hogy ők is adnak kedvezményt. A szórólapon feltüntetett sarokgarnitúrákra és kanapéra 5% kedvezményt biztosítanak, ráadásul a szállítási határidejük is három héten belül van.

Kedvezményeink 2016. november 15-éig érvényesek. Egy kupon csak egy vásárlás során használható fel, a kuponok más akciókkal nem vonhatók össze, csak a szórólapon feltüntetett termékekre vonatkoznak, illetve a kuponokat határidőn túl nem áll módunkban elfogadni.

Ha nem kapott volna a postaládájába a szórólapunkból, akkor nyomtassa ki a kupont és vegyen széket 8070 Ft-tól. Ne feledje, hogy áraink bruttó árak!

A fenti szórólapot ide kattintva tudja megjeleníteni.

 

Comments are closed