Ha fontos a kert, a terasz, akkor legyenek ott jó bútorok!

Ha fontos a kert, a terasz, akkor legyenek ott jó bútorok! - Székkirály

Ha 2023-ban örömet szeretnénk szerezni a kertben idősebb és fiatalabb családtagjainknak, akkor érdemes letölteni a pdf fileformátumú, képes ajánlónkat.

érdemes letölteni a pdf fileformátumú, képes ajánlónkat

Kerti bútor kínálatunk nem csak a klasszikus termékeken alapul. Kiszolgálja a magánembereket és a vendéglátósokat is, de az utóbbi időben azt tapasztaltuk, hogy az otthoni kertben vagy teraszon töltött idő még fontosabb lett.

A fontosság pedig egyre többféle stílusú és különböző kerti bútorokat, tárolókat, virágállványokat, padokat, ültetőasztalokat, függőágyakat és -székeket, hintaszékeket vagy akár rendezvénysátorokat is jelent. Ezek pedig a lehető legkülönfélébb anyagból kell, hogy készüljenek, hiszen más az ízlésünk, más az otthoni kültér stílusa minden egyes ember esetében.

Ezért a már meglévő kínálatunkat kiegészítettük sok-sok új kerti termékkel és bútorral, amit egy pdf-be gyűjtöttünk össze és, amiből mazsolázni lehet. Ezek a termékek egyelőre nincsenek a boltban kiállítva, rendelni lehet belőlük, érdeklődni lehet felőlük. Megrendelés esetén pedig akár házhoz szállítással, akár személyes átvétellel is rövid időn belül új tulajdonosukhoz kerülhetnek.

Már csak azért is, mert a kert és a kertészkedés gyógyító ereje régóta ismert. Bizonyára elég sokan tudják, hogy a növényekkel való foglalatoskodás feszültségcsökkentő és stresszoldó hatású. A kerti tevékenységek segítik a relaxációt és feltölthetik a szervezetet energiával. A városi kertek és parkok az emberek életminőségében is szerepet játszanak, de a természetben töltött idő önmagában is jótékony hatású. Az oxigén-dús levegő és a természetes fény pozitívan hat az egészségünkre.

A kert és az énidő új fogalma is sokaknál kapcsolódik össze szorosan, mert igazán értékessé akkor válik számunkra, ha sikerül tartalmasan eltölteni. A növényekkel való foglalatoskodás nincs életkorhoz, fizikumhoz vagy gazdasági jóléthez kötve. Bárki, bármikor kedvet kaphat, belekezdhet a kertészkedésbe. Legyenek azok virágok vagy zöldségek és gyümölcsök. Amikor pedig csak a pihenés és a gyönyörködés a cél, akkor még inkább fontossá válnak a megfelelő kerti bútorok. Fontos a kényelmes szék, a nagy társaságot kiszolgáló kerti garnitúra, a hűsítő italokat biztosító bárasztal és a szunyókálási helyet jelentő függőágy vagy hintaszék. Az olvasás is pihentetőbb a természet lágy ölén, de napozni is jobb egy erre megfelelő nyugágyban.

Ha fontos a kert, a terasz, akkor legyenek ott jó bútorok!

Ön tudja, mire vágyik idén tavasszal és nyáron, ha kerti időtöltésről van szó? A tökéletes bútorokat szerezze be hozzá nálunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük