Ajándék polár takaró a relax tv-fotel mellé

Mi lehetne kellemesebb ebben a hideg, borongós, késő őszi, téli időben, mint hazatérni egy kimerítő nap után, hátradőlni és ellazulni a kényelmes tv-nézésre tervezett, relax fotelünkben?! 

Hála egyedüli textilbőr kárpitozású, lábtartós, állítható háttámlájú és lábtartójú fotelünknek minden nap úgy érezhetjük, mintha személyre szabottan kényeztetnének egy luxus hotelben! A fotel segítségével garantált a pihenés és az ellazulás. Elegáns, fekete színének köszönhetően nincs olyan helyiség, ahol ne mutatna jó, ráadásul ez a kényelem és minőség nem megfizethetetlen! A különleges relax fotel az ünnepek alkalmából ajándékba is adható szeretteinek. Az ország egész területén belül vállalunk házhoz szállítást, hogy mindenkihez még idejében érkezzen meg a fa alá a termék.

Most még kellemesebbé szeretnénk tenni Ön és családja estéit. Különleges karácsonyi akciónk keretében, a tv-fotel vásárlása esetén, a mi ajándékunk egy ingyenes 180 x150 cm nagy polár takaró. Két szín közül is választhat, az egyik rozsdavörös, a másik krémszínű. 

Nem érdemes kihagyni ezt a kedvező lehetőséget! Ajándékozza meg magát vagy szeretteit egy szuper kényelmes, állítható háttámlájú és lábtartós relax tv-fotellel! Bármilyen kérdés esetén keresse kollégáinkat, akik szívesen segítenek Önnek! 

 

                 MF-4129 lábtartós relax fotel -Krémszínű polár takaró      Relax tv-fotel piros takaróval

 

 

Felhívjuk vásárlónk figyelmét, hogy amennyiben Ön 2015. március 2.-a után olvassa ezt a cikket, kérjük mindenképp érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben az akció érvényességét illetően.

Comments are closed