Véget ért a Construma kiállítás

Construma kiállítás - Impala fal - Mit jelent neked az otthon?

A 2014. április 2-6. között megrendezett Construma kiállítás G. pavilon 303F standján sokan árulták el nekünk, mit jelent számukra az „otthon”, így egy majdnem négy négyzetméteres felület lett tele szebbnél szebb gondolatokkal. Ezt a Reitter Ferenc utcai üzletben is kiállítjuk majd, hogy mindenki elmondhassa később is, hogyan él az ő fejében az otthon fogalma.

Azok közül, akik elárulták nekünk otthonnal kapcsolatos érzéseiket a legvidámabbakat össze írjuk majd és Facebook oldalunkon fogjuk közzé tenni.

Ám, akik írtak a falra nyerhettek is, ugyanis 2 darab relaxfotelt sorsoltunk ki 2014. április 8-án 11.00 órakor, ahogy ezt megígértük.

A szerencsés nyertesek:

1. Kuruczné Andrea (Páty)
2. Husonyicza Nikoletta (Budapest)

Gratulálunk nekik, hamarosan értesítjük őket.

Nemcsak játszani lehetett velünk a standunkon, hanem szakértő segítségével ingyenes lakberendezési tanácsadással is vártuk a hozzánk látogatókat. Ferenczi Évának akadt munkája bőven. Az elégedett mosolyokból úgy láttuk, hogy az érdeklődők hasznos tanácsokat, tippeket és konkrét ötleteket is kaptak.

A legnagyobb tetszést most is a tömör tölgy asztal aratta, de a szezon aktualitása miatt sokan csodálkoztak rá a bőrhatású kültéri rattan bútorokra is. 

A vezetői forgószékek, irodaszékek és a színes, kárpitozott forgószékek mellett többen érdeklődtek a kiállított asztalok és szánkótalpas székek iránt is.

Az alábbi galéria segítségével bemutatjuk a Construmán kialakított standunkat:

 

 

Comments are closed