Új, modern tölgyfa és bükkfa asztalok az Impalánál

Új tömörfa asztalok érkeztek az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházába. Új formákkal és termékekkel bővült a tömör tölgy és bükk termékkínálatunk.

bükkfa asztalok az ImpalánálA tömörfa asztalok népszerűségük mellett tartósak, mutatósak és nem utolsó sorban szinte bárhol használhatók. Egyre többen vannak olyanok, akik az igazi faanyagot preferálva a kicsit robosztusabb asztalokat választják otthoni étkezőjükbe, még akkor is, ha egy más anyagból készült bútor sokkal könnyebb és tökéletesen megfelel az igényeknek.

A tömörfa asztalok látványa azonban egészen más, megjelenésük meleg, tekintélyt sugárzó, minőségük – a valódi faanyagnak köszönhetően – sokkal megbízhatóbb. Éppen ezért, nem csak otthonokba, magánembereknek lehet ideális választás, hanem ajánljuk őket éttermek, fogadók, valamint irodai tárgyaló helyiségek esetében is.

Új modelljeink között találhatóak bővíthető, nyitható változatok is, melyek kiváló segítséget nyújtanak nagyobb családi összejövetelek, baráti beszélgetések, otthoni és éttermi vendéglátás, illetve üzleti megbeszélések, fogadások esetén is.

A nyitható asztalok helytakarékosak, praktikusak és hosszú távon a család vagy a helyiség kedvencei, így pénzügyi szempontból is jó befektetést jelenthetnek.

Új modelljeink már megtalálhatóak Reitter Ferenc utcai üzletünkben. Így nincs is más feladat, mint eljönni hozzánk és széket választani az új asztalhoz.

 

Comments are closed