Kedvezmények a Konyhakiállítás látogatóinak

A Papp László Budapest Sportarénában 2016. március 4. és 6. között megrendezett Konyhakiállításon a látogatók nem csupán ízelítőt kaphatnak az Impala Bútorkereskedő Kft. étkezőgarnitúra kínálatából.

A bemutatott darabokat úgy válogattuk össze, hogy azok nagy családi házak vagy kis lakások konyháiban, étkezőiben is különlegessé tegyenek minden családi étkezést vagy kellemes kávézást, összejövetelt. Emellett a kiállított bútorokat a magas minőség, a hosszú élettartam és a kreatív design a vendéglátósok számára is vonzóvá teszi. Standunkat fűszernövényekkel és almával díszítjük, így igyekszünk visszaadani az étkezés örömét, melyet a friss, egészséges, illatos és ízes hozzávalók tesznek teljessé.

Konyhakiállítás 2016 - Impala standAz étkezés életünk egyik legfontosabb közösségi élménye, amelyet akár minden nap élvezhetünk családunkkal, barátainkkal. A kiállításon minden látogató maga vizsgálhatja meg és próbálhatja ki a sokféle stílusú térbe illő, és változatosan kombinálható asztalainkat és székeinket. A rusztikus Leeds tömör tölgyfa asztal  áruházunkban többféle méretben kapható, így bármilyen nagy is a család, kényelmesen elférnek körülötte. A Dóra étkezőasztal nagyobbítható, ezért nem probléma egy nagyobb társaság érkezése, vendégség szervezése. Ugyanígy bővíthető a Massimo asztal is, amely nemesacél lábaival és tejüveg lapjával a letisztult és modern irányzat képviselője. Azok sem maradnak ajánlatok nélkül, akik éppen most költöztek be első lakásukba, vagy éppen kávézójukat szeretnék berendezni, hiszen a SB-1 bárasztalunk a szűkösebb terekben is tökéletesen betölti funkcióját, ráadásul az állítható magasságnak köszönhetően bárszékekkel és koktélfotelekkel is kombinálható.

Konyhakiállítás 2016 - Impala standAz étkezőasztalokhoz a kiállításon székeket is párosítunk, de arra bíztatjuk vásárlóinkat, éljék ki bátran a kreativitásukat, hiszen a többszáz kárpitozott székünk mindegyike választható különböző fakivitelben és szövetekkel. Standunkon kipróbálhatják mennyire kényelmes a Chester kárpitozott szék, vagy a Zoé szék, merészebb árnyalatokat keresőknek pedig a burgundi textilbőrrel borított MF-7645 kárpitozott széket ajánljuk, amely a tetején lévő fogantyúnak hála könnyen kihúzható, áthelyezhető. A klasszikusabb stílus kedvelőinek a Serrano, míg a modernebb hatást megcélzóknak a Torino székkel kedveskedünk. Az Elida kárpitozott széknek is van fafogantyúja, ami különleges kinézetűbbé és egyben praktikussá teszi, míg az Itala szék esetben a kiállításra meglepő és egyedi szövettel készülünk.

Konyhakiállítás 2016 - Impala standAz étkezőszékeken kívül többféle színes és izgalmas koktélfotelt tekinthetnek meg az érdeklődők. Az MF-6866-os darab például sáfránysárga árnyalatban is megtekinthető, amivel azt szerettük volna érzékeltetni, hogy a színek kombinálásával azonnal feltűnővé tehetjük a konyhát, de bármilyen vendéglátóipari egységet is. A retró stílusú kiwizöld MF-7060 koktélfotel pedig önmagában is valódi „statement” bútordarabnak számít.

Az étkező bútorzata azonban nem merül ki az asztalban és a székekben. A terítést otthonunkban és egy étteremben is megkönnyíti egy komód, amiben az abroszokat és az étkészletet tárolhatjuk, és amilyet (natúr bükk változatban) hétvégén megtekinthetnek a standunkon is. Ez is egyike azoknak a magas minőségű, fából készült német bútoroknak, amelyek áruházunkban (mivel csak egyetlen darab van belőlük) akár 30-70%-os kedvezményekkel elérhetőek.

Azok, akik ellátogatnak a Konyhakiállításra, az Impala Bútorkereskedő Kft. standjánál 10%-os kedvezményt biztosító kuponokat is kapnak, amelyet bútoráruházunkban március 31-ig nemcsak az étekezőasztalok és székek, hanem többezer darabos kínálatunk bármelyik darabja, például irodai forgószékek vagy kültéri bútorok, de akár asztallábak és –lapok megvásárlása esetén is beválthatnak. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

Kollégáink bármilyen kérés teljesítésében szívesen állnak rendelkezésükre, akár a Konyhakiállításon, akár az áruházunkban keresnek fel minket!

Comments are closed