Karácsonyi játék

 

Információk az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály és a Lakberinfo lakberendezési magazin közös karácsonyi játékán nyerhető utalványról

A 2 éjszakára érvényes 2 felnőtt és egy 10 éven aluli gyermek számára nyerhető 40.000 Ft értékű ajándékutalvány a Tündérkert Hotel és Rendezvény központjában váltható be. A családbarát szálloda az Egertől nem messze lévő Noszvajon található, mely ideális helyszín ahhoz, hogy kicsit távol legyen a világ zajától. A nyeremény, erdőre néző ECO szobát, gazdag büféreggelit és menüválasztásos vacsorát tartalmaz. Az élményt a korlátlan wellness részleg használata, valamint finn- és infraszauna használata teszi teljessé. Az ajándékutalvány érvényessége: 2017.06.30.

 

Játékszabályzat
Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály és a Lakberinfo lakberendezési magazin közös karácsonyi játék

A játékban mindenki részt vehet, aki a játékkiírásában megadott feltételeket teljesíti. A játék időtartama 2016.12.09-2016.12.27. éjfél között tart. A sorsolás és az eredményhirdetés a játék időtartamának utolsó napját követő napon lesz (azaz 2016.12.28. 12:00 óra) az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában. Az ajándék személyes átvételével kapcsolatban az Impala Bútorkereskedő Kft. veszi fel a kapcsolatot e-mailben a nyertessel. A nyereményjáték szervezői a nyertessel a személyes átvétel lehetőségéről e-mailben egyeztetnek.

A játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek: a szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói; egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek (pl.: a nyeremény felajánlója stb.) tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

A játékosok a nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím) a játékszervezők, mint adatkezelők adatbázisába kerüljenek és azokat a szervezők minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezeljék a nyeremény kisorsolása, a nyertesek értesítése céljából.

A sorsoláson csak azok a személyek vehetnek részt, akik rajongói a Lakberinfo lakberendezési magazin és az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály Facebook oldalának és helyesen, illetve megfelelően válaszoltak a nyereményjáték kérdéseire.

A nyeremény 1 darab ajándékutalvány 2 felnőtt és egy 10 éven aluli gyermek ECO szobában szállást biztosít 2 éjszakára. Az ajándékutalvány tartalmazza a büféreggelit és a menüválasztásos vacsorát, valamint a wellness részleg és a szaunák használatát. Az utalvány beváltható 2017.06.30-ig, kivéve a szálloda által meghatározott kiemelt időszakaiban. Az utalvány kereskedelmi forgalomba nem hozható, érvényességi ideje nem hosszabbítható.

Az ajándékutalvány személyesen történő átvételi határideje: 2017.01.20.

 

Comments are closed