Karácsonyi ajándékötletek!

 

Ha szeretné egy kicsit felújítani az irodáját, vagy már unja a régi székeit nem is kell messzire mennie ahhoz, hogy megvalósíthassa terveit. Válogasson az Impala Bútorkereskedő Kft. folyton megújuló kínálatából!

 

Karácsonyi ajánlat MF-5870 fémvázas, rakásolható kárpitozott szék, barnás-szürke szövettel   MF-5870 fémvázas, rakásolható kárpitozott szék, barnás-szürke szövettel

Ez a modern hatású barnás-szürke színű szék nagyon kényelmes, mivel kárpitozott üléssel rendelkezik.

Tökéletes választás irodákba tárgyalószéknek, de akár hosszabb előadásra is kényelmes megoldás. Modern stílusának köszönhetően ideális lehet fiatalos modern étkezőkbe is. Kis helyen is tárolható, ugyanis rakásolható!

Készlet: 156 db

Akciós bruttó ár: 9,990 Ft

     
  MF-5871 fémvázas, rakásolható kárpitozott szék, mélyvörös szövettel

Ellentétben az előző barnás-szürke színű termékkel ez a modern hatású szék biztosan kitűnik mélyvörös színével a többi közül és hamar belopja magát mindenki szívébe. Igazán kényelmes, kárpitozott üléssel rendelkezik.

Ez a szék is tökéletes választás irodákba tárgyalószéknek, főleg azok számára, akik kedvelik a kreativitást. Merészebbek akár keverhetik is a két színvilágot egy teljesen új és ötletes összeállítást kapva ezzel. Azt már mondanunk sem kell, hogy kis helyen is tárolható, ugyanis rakásolható!

Készlet: 156 db

Akciós bruttó ár: 9,990 Ft

     
MF-5031 asztal fekete-fehér, füst színű üveg 90x150 cm   MF-5031 asztal fekete-fehér, füst színű üveg 90×150 cm

Ez a fekete-fehér színű asztal füstszínű üveggel igazi modern hatást kelt otthonunkban. Mérete: 90×150 cm, amely kényelmesen elfér kisebb tárgyalókban, de az otthoni dolgozószobába is.

Készlet: 40 db

Ára:
Nettó: 47,236 Ft
Bruttó: 59,990 Ft

     
Tavolo étkezőasztal   Tavolo étkezőasztal

Ideális lehet akár 6 ember számára is. Dizájnos talpa nemesacél, üvege 100×200 cm.

Tökéletes a családi étkezések lebonyolításához, de remekül megállja a helyét tárgyalókban is.

Ára:
Nettó: 96,047 Ft
Bruttó: 121,980 Ft

 

 

Comments are closed