Jujitsu és katonai közelharc bemutató az Impala támogatásával

Az elmúlt években megrendezett nagy sikerű hazai és nemzetközi karate eseményeket követően, a Magyar Karate Szakszövetség, a Stabilitás Sport Promotion szervezésében idén is nagyszabású rendezvényt valósított meg október végén, Budapesten.

A karate világkupa verseny, illetve egy családi sportnap és bemutató show keretében színvonalas programok várták a versenyzőket, az érdeklődő fiatalokat és a családjaikat is. Az események október 19-24 között zajlottak Budapesten és Budaörsön a DREAM CUP WORLD – 2016 – OPEN KARATE VILÁGKUPA keretein belül. A legnagyobb esemény október 22-én, a Budaörsi Városi Sportcsarnokban megrendezett világkupa volt, amelyre 3 kontinensről több mint 400 nevezés érkezett, 60 hazai és nemzetközi csapat részvételével.

A rendezvénysorozat sokoldalú programjait színesítette egy látványos Jujitsu bemutató és egy színvonalas katonai közelharc bemutató a Magyar Honvédség jóvoltából. A csarnokba kitelepített, bárki számára elérhető és kipróbálható honvédségi programeszközök, mint a lézerlövészet, vagy a repülőgép-szimulátor is, amely nagy közönségsikert aratott. A színvonalas programok megvalósulását az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály és annak hivatalos webshopja a Székpláza is segítette, hiszen a cég kiemelt támogatója volt a rendezvénynek.

Az esemény védnökeiként tiszteletüket tették többek között Dr. Simicskó István, Honvédelmi miniszter valamint, Dr. Szabó Tünde, EMMI Sportért felelős államtitkár. A rendezvény nemzetközi díszvendége Shihan Koen Scharrenberg, aki az EKO-Európai karateszervezet elnöke és a WKO karate-világszervezet alelnöke.

A szerencse sok esetben a hazai versenyzőknek kedvezett, ugyanis az érmeknek több mint a fele honfitársainkhoz került. A versenyt egy kellemes hangulatú sayonara parti zárta.

Jujitsu és katonai közelharc bemutató az Impala jóvoltából

 

 

Comments are closed