Impala kollekció – saját márka

Egy új termék – a különleges Impala szék és kollekció

 

Az individualizmus, az egyediség mindig fontos szempont a lakások, a hotelek, a szállodai és vendéglátó egységek belső tereinek és berendezéseinek kialakításában, hiszen mindig valami különlegeset kell nyújtani a vendégnek azért, hogy bemenjen, és otthonosan jól érezze magát. Az Imapala Kft. termékei minden igényt kielégítő, magas minőségi színvonalat képviselnek, így a cég hosszú évek tapasztalatával a háta mögött szerénytelenség nélkül állíthatja, hogy termékei strapabíróak, trendkövetőek, kiemelt szolgáltatásai pedig, kimondottan a vendéglátó és gasztrológiai iparág kiszolgálására épülnek.

A 2010-ben piacra dobott, saját márkás termékcsaládot (Impala Kollekció) és annak kiemelkedő elemeként az Impala széket is a vendéglátói szektor igényei hívták életre. Ráadásul a sajátmárkás termékcsalád hazánkban kuriózumnak számít.

Akárcsak a 2011. év végén bemutatott új, 2012-es modell, amely strapabírását tekintve egyáltalán nem, kinézetében viszont lényegesen megváltozott.

Mi teszi különlegessé az Impala széket?

* Megkérdezve a vendéglátó- ipari szakma kiemelkedő képviselőit, figyelembe véve a designnal kapcsolatos   elvárásaikat, a különleges igényeket, a strapabíróságot és a flexibilitást a kollekció minden szempontból a vendéglátóipar elvárásaihoz és igényeihez igazodik.

* A vendéglátó- ipari használat feltérképezése után a tartószerkezet a napi fokozott igénybevételnek megfelelően megerősített vázat és belső tartószerkezeti, fokozottabb megerősítést kapott. A székek teherbírása: 120 kg.

* A termék gyártásánál alkalmazott úgynevezett csúszó szeg jelentősen megnöveli a szék élettartamát. Így, bár a csúszó szeg minden termék alapsajátossága, ezáltal alapáras, de mégis extra igényeket elégít ki.

* A széleskörű, jó minőségű, divatos kárpit- és a különböző fa színek választéka lehetővé teszi, hogy egyedi igény szerint (akár vevőszövettel) alakítsa ki a vásárló a terméket úgy, hogy az a lehető legtökéletesebben harmonizáljon a belső enteriőrrel.

* A még teljesebb esztétikai összhatás elérése érdekében a háttámlán betétes designt alakítottak ki, így a háttámlán a díszvarrások között eltérő színű lehet a betét.

* A termék 2 év garanciával és komplex szolgáltatáscsomaggal rendelkezik.

* A vásárlók élhetnek a visszavásárlási lehetőségével, mert az Impala szék az országban egyedülálló módon visszavásárlási garanciával rendelkezik, azaz a terméket három évig visszavásárolják, ha a vevő ismételten az Impala Kft.-nél vásárol széket.

* A megrendeléskor maximum kéthetes, gyors gyártási és szállítási határidővel kell számolni.

* Az Impala Kollekció teljes választékának ismeretében – bármilyen kategóriában – könnyen berendezhető akár egy egész vendéglátói egység. A kiegészítőkhöz tartoznak asztalok, bárszékek, karosszékek és fotelek is.

* A termékcsalád jelenleg csak az Impala Kft. áruházában (Reitter Ferenc u. 8/B.) és a webáruházban kapható!

Mi a különlegessége a kollekciónak?
Nagyon komoly előteszteléseket végeztünk és a várható használat feltérképezése után a tartószerkezetet, a napi fokozott igénybevételnek megfelelően, megerősített vázzal láttuk el, így a belső tartószerkezet is megerősítést kapott. Továbbá a termékek élettartamát jelentősen megnöveli az úgynevezett csúszó szeg alkalmazása, ami ugyan extra szolgáltatás, de alaptartozék. A környezettel való harmónia, a teljesebb esztétikai összhatás érdekében betétes designt alakítottunk ki a háttámlán, így a díszvarrások között eltérő színű lehet a kárpit. Ráadásul a széleskörű, jó minőségű, divatos kárpit- és fa színválaszték, vagy akár a vevő által hozott kárpit, lehetővé teszi, hogy egyedi igény szerint legyen kialakítva a termék úgy, hogy az a lehető legtökéletesebben harmonizáljon a belső enteriőrrel.

Mitől kuriózum az Impala szék a magyar piacon?
A megerősített termékszerkezet mellett az Impala szék rendeltetésszerű használatot feltételezve két év garanciával rendelkezik és kiemelten jó ár-érték arányú. Mindemellett vásárlóink – az országban egyedül álló módon – élhetnek a visszavásárlás lehetőségével, mert az Impala szék visszavásárlási garanciával rendelkezik, azaz a használt széket három évig meghatározott darabáron visszavásároljuk, ha a vevő ismételten nálunk vesz széket.

Kiknek ajánljuk az Impala széket?
Elsősorban olyan vendéglátóiparban érdekelt nagyvásárlók számára ajánljuk, akik a magas minőségi színvonal mellett fontosnak tartják a legújabb trendek és design követését, illetve hosszú távra terveznek, ezért kiemelt szerepet tulajdonítanak a termékek terhelhetőségének, strapabíróságának. Emellett azonban jó szívvel szoktuk ajánlani egyedi vásárlóink számára is, hiszen az Impala termékcsalád elemei minden otthont egyedivé varázsolnak.

A vásárlók igényeinek teljes körű kiszolgálása érdekében az Impala Kft. szolgáltatásai jelentősen megkönnyítik a Horeca cégek beszerzési tevékenységét. Amellett, hogy a cég hatalmas raktárkészlettel (10 ezer darab szék) rendelkezik, lehetőséget biztosít a helyszíni felmérésre és variánsokat tartalmazó árkalkulációra is. Saját kárpitos- és javítóműhely segítségével pedig az egyedi igények kiszolgálására is felkészültek. Mindezek mellett alapvető szolgáltatás a gyors és pontos kiszállítás, így a bútorvásárlás minden vásárló számára egyértelműen megtérülő befektetés.

Comments are closed