A Cég

 

Üdvözli Önöket a Székkirály!

Széket, étkező garnitúrát, éttermi asztalokat, vagy egyszerűen csak egy szép bútordarabot keres?

Megtalálta az ország legnagyobb, valós raktárkészletével és választékával rendelkező székáruházát. Ha Ön lakberendező vagy belsőépítész a legmegfelelőbb helyen jár, hogy segítséget kapjon kreatív ötletei megvalósításához, de a vendéglő, presszó- vagy étterem tulajdonosokat is testre szabott ajánlatokkal várjuk.

Történetünk: A hazai székgyártás meghatározó szereplője a Szék és Kárpitosipari Vállalat (SZKIV) munkatársai több évtizedes gyártó- és szék forgalmazói tapasztalat birtokában 1989-ben megalapították az IMPALA Bútorkereskedő Kft.-t. A szakértelem és a hatalmas árukészlet miatt viszont nagyon hamar rajtunk ragadt a „Székkirály” elnevezés, melyet ma már büszkén vállalunk.

Küldetésünk: A szék- és ülőbútorhoz kötődő hagyományokat folytatva és a minőséget szem előtt tartva a hazai lakossági, közületi és vendéglátóipari bútor- és székkereslet teljes körű kiszolgálását a feladatunknak tekintjük.

Előnyünk: Vásárlóink áruházunk szinte minden termékét saját ízlésük és elképzelésük szerint választhatják meg, 500 különböző kárpit és 30-féle fa színből alakítva ki a számukra legmegfelelőbbet.

Az IMPALA Bútorkereskedő Kft., – A Székkirály minden körülmények között az értéket képviseli és adja vásárlói számára, ezért az egyre jobban szakosodó bútorkereskedelmi kínálat minden területén gazdag választékot igyekszünk nyújtani. Áruházunkban a székek széles választéka mellett megtalálhatók az alacsony, illetve a közepes árfekvésű szekrénysorok, kárpitos garnitúrák, egy- és kétszemélyes heverők, kiegészítő bútorok. Igazán otthon azonban a székek és az étkezőasztalok birodalmában mozgunk és felelősséggel állítjuk:

 

Az ország legnagyobb valós szék választékával várjuk, azonnali kiszolgálás mellett.

Közel 8000 szék szék közül választhat.

 

Székben otthon vagyunk!

 

Comments are closed