Becsengettek – Új nyereményjáték

Becsengettek, iskolakezdési nyereményjátékKeressük és várjuk azokat a néhány vagy éppenséggel sok-sok évvel ezelőtt készült iskolai egyenfotókat, amelyek az első osztályba lépésnek állítanak emléket!

Nem számít a kor! Küldjön egy iskolai fotót, amin Ön, vagy gyermeke, családtagja szerepel
és nyerjen egy OF 0638 XXL-forgószéket!

 

Bárki pályázhat saját vagy közeli családtagjáról készült, valódi személyt ábrázoló „első iskolaévem” típusú egyenfotóval. A képeket postai úton a 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 8/B. vagy elektronikus úton (minimum 600 kilobájt méretben, jpg formátumban) a marketing@impala.hu e-mail címre lehet beküldeni 2013. augusztus 25-éig. A fotó mellett el kell küldeni a képen látható személy és a beküldő pontos vezeték és keresztnevét, illetve a fotókészítés helyszínét és évét továbbá egy kitalált 7 karakteres jelszót az azonosítás érdekében.

Megfelelő számú pályázat esetén a fotókból montázs készül, amely 2013. szeptember elejétől megtekinthető az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály budapesti áruházában, illetve a www.impala.hu weblapon.

Minden pályázó megfelelő minőségű képe felkerül a BECSENGETTEK tablómontázsra, ami a Székkirály budapesti áruházában kerül kiállításra. Minden pályázó, aki szeptember 3-ától 30-áig ellátogat az áruházba, megtalálja a képet, amivel pályázott, és a 7 karakteres jelszó bemondása után aláírja tablóképét, garantált ajándékot, egy kispárnát kap.

A pályázók között kisorsolunk egy OF 0638 XXL karfás forgószéket.
A nyereményjáték sorsolásának időpontja: 2013. augusztus 30.

Comments are closed