2017 – a legújabb széktrend

Az Alessia termékcsalád konyhai székei elegáns szerkezeti kialakításuk mellett, kényelmes, párnázott üléseikkel hívják fel magukra a figyelmet.

Mivel a bézs, a halványszürke, a szürke és a fehér konyhai székek minden árnyalata divat 2017-ben is, a kínálatunkban megtalálható mind a hét Alessia szék színében is megfelel az idei év trendjének. Ráadásul az Alessia fa székek további említésre méltó tulajdonsága, hogy teherbírásuk a látszat ellenére 120 kilogramm. Magas komfortfokozatú minősítésüket a rugalmas, tartós és minőségi anyagoknak köszönhetik. A kárpitozott székek textilbőre mind megjelenésében, kényelmében és tartósságában hasonló minőségű a valódi bőrhöz.

Alessia székek

Szinte természetes, hogy nagyon jó a termék árérték aránya, illetve a termékcsaládnak tagja egy, több méretben és színben választható, tömör tölgyfa étkezőasztal is.

A letisztult formák, a funkcionális kényelem és az elegáns stílus mellé társul a természetközeliség, a minőségi faanyag, a közösségi élmény és az elmaradhatatlan re-design. Ez az egyik idei széktrend.

Alessia ebédlő asztal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük