2017 – a legújabb széktrend

Az Alessia termékcsalád székei elegáns szerkezeti kialakításuk mellett, kényelmes, párnázott üléseikkel hívják fel magukra a figyelmet.

Mivel a fehér, a bézs, a halványszürke és a szürke minden árnyalata divat 2017-ben is, a kínálatunkban megtalálható mind a hét Alessia szék színében is megfelel az idei év trendjének. Ráadásul az Alessia székek további említésre méltó tulajdonsága, hogy teherbírásuk a látszat ellenére 120 kilogramm. Magas komfortfokozatú minősítésüket a rugalmas, tartós és minőségi anyagoknak köszönhetik. A kárpitozásukat pedig olyan textilbőrrel oldották meg, amely megjelenésében, kényelmében és tartósságában hasonló minőségű a valódi bőrhöz.

Alessia székek

Szinte természetes, hogy nagyon jó a termék árérték aránya, illetve a termékcsaládnak tagja egy, több méretben és színben választható, tömör tölgyfa asztal is.

A letisztult formák, a funkcionális kényelem és az elegáns stílus mellé társul a természetközeliség, a minőségi faanyag, a közösségi élmény és az elmaradhatatlan re-design. Ez az egyik idei széktrend.

Alessia ebédlő asztal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.