Legújabb termékeink

 MF-7052   MF-7052 kárpitozott szék 

Az MF-7052-es típusú kárpitozott szék fémvázzal rendelkezik. Szánkótalpas kialakítása révén lábunkat kényelmesen helyezhetjük el. Ülése, valamint támlája vastagon párnázott, mely a komfortérzetét, s kényelmét garantálja.

MÉRETEI:
Szék mérete: 102 x 62 x 43 cm

Bruttó ára: 23 480 Ft

     
Alessia kárpitozott szék ASDG14   Alessia kárpitozott szék ASDG14

Magas komfortú, rugalmas, tartós, minőségi alapanyagokból készült kárpitozott szék, amelynek nagyon jó az árérték aránya.

Kárpitozása textilbőr, ami megjelenésében, kényelmében és tartósságában hasonló minőséget nyújt, mint a valódi bőr.

Ezt a hatást úgy érik el, hogy a legújabb technológiai módszerekkel kezelik a textilbőrt.

Bruttó ára: 26 600 Ft-tól

     
 Fabius kárpitozott szék   Fabius kárpitozott szék

Favázas kárpitozott szék, melynek különlegessége, hogy rengeteg féle, igazán egyedi színben, színváltozatban választható. Kényelmes ülőfelülete és masszív faváza igazán strapabíróvá teszi, így mind az otthonokban, mind a vendéglátóhelyeken remekül megállja a helyét. Jó kiegészítője a tömör tölgy asztaloknak. Háttámláján lévő fogantyúja rendkívül praktikussá teszi a használatát.

Bruttó ára: 17 656 Ft

     
MF-5869 fémvázas rakásolható kárpitozott szék   MF-5869 fémvázas, rakásolható kárpitozott szék, lila szövettel

Ez a modern hatású szék biztosan kitűnik lila színével a többi közül és hamar belopja magát mindenki szívébe. Igazán kényelmes, kárpitozott üléssel rendelkezik.

Ez a szék is tökéletes választás irodákba tárgyalószéknek, főleg azok számára, akik kedvelik a kreativitást. Merészebbek akár keverhetik is a két színvilágot egy teljesen új és ötletes összeállítást kapva ezzel. Azt már mondanunk sem kell, hogy kis helyen is tárolható, ugyanis rakásolható!

Készlet: 45 db

Akciós bruttó ár: 8 990 Ft

     
MF-5031 asztal fekete-fehér, füst színű üveg 90x150 cm   MF-5031 asztal fekete-fehér, füst színű üveg 90 x 150 cm

Ez a fekete-fehér színű asztal füstszínű üveggel igazi modern hatást kelt otthonunkban. Mérete: 90 x 150 cm, amely kényelmesen elfér kisebb tárgyalókban, de az otthoni dolgozószobába is.

Készlet: 7 db

Akciós bruttó ár: 31 990 Ft

     

 

Wf-1742 relax fotel natúr, bézs - Székkirály akció   WF-1742 relax fotel natúr, bézs

Kényelmes relax fotel, enyhe rugózással. Ebéd után tökéletes választás egy kis délutáni pihenésre. A szövet tisztítása nagyon egyszerű, mert vegyileg tisztítható, vasalható!

 

 

Bruttó ára: 18 895 Ft 

     
MF-4261 relax fotel natúr, chocolate - Székkirály akció   MF-6533 relax fotel natúr, chocolate

Ugyanúgy, mint a WF-1742, ez a relax fotel is kiválóan alkalmas egy kis pihenésre. Kellemes enyhe rugózása még akár álomba is ringat. A szövet tisztítása nagyon egyszerű, mert vegyileg tisztítható, vasalható!

 

Készlet: 9 db

 

Akciós bruttó ára: 12 990 Ft 

     
MF-4299 relax fotel natúr, piros   MF-4299 relax fotel natúr, piros

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a relax fotel feltűnő színével hamar elnyeri a tetszését és hamarosan ebben tölti majd pihenésre szánt idejét. Úgyszintén mint a többi relax fotel ez is kényelmes enyhe rugózással rendelkezik. A szövet tisztítása nagyon egyszerű, mert vegyileg tisztítható, vasalható!

 

Készlet: 6 db

 

Akciós bruttó ára: 10 988 Ft 

 

 

Comments are closed