Új termékek, szélesedő vendéglátói kínálat

A hosszú évek tapasztalata alapján, ügyfeleinktől tudjuk, hogy a „vendéglátósság” nehéz szakma, ahol észnél kell lenni még a tapasztalt, világlátott embereknek is.

Ügyfeleink okosak, az élet „kitanította” őket sok mindenre. Áruházunkban azok is megtalálják, amit keresnek, akik úgy érkeznek hozzánk, hogy már van elképzelésük és tudják, mit szeretnének, és azok is, akik még csak tervezik a bútorvásárlást. Kollégáink segítenek az elképzelések megvalósításában, illetve folyamatosan törekszünk arra, hogy termékkínálatunk megújuljon.

2018 első negyedévében is több új termék érkezett, ami belopta magát a vendéglátósok szívébe.

Új termékeinket többségét általában többféle faváltozatban, tömör tölgy, bükk vagy furnéros kivitelben, székeinket 30-féle szövettel rendelheti meg bárki és, ha a készlet elfogyott a szállítási határidő, akkor is csak 4-6 hét.

 

Új Atina elnevezésű, szintén favázas termékünk egy egész termékcsaládot alkot, amelyben van kárpitozott szék, karszék és kárpitozott bárszék, illetve karos bárszék is.

 

Újonnan kínált asztalaink akár nagyobbíthatóak is:

 

A már korábban is kedvelt koktélfotelekből is új színek érkeztek:

 

Mindemellett választékunk erőssége az idei szezonban is a nagyon jó árakon, raktárról azonnal elvihető asztallábak.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy kis és nagy tételben is kedvező árú beszerzési forrás legyen a vendéglátóipar képviselői számára. Tapasztalatunk szerint, az elégedett vásárló számára a minőség, a trendi jelleg és az egyediség is érezhetően fontos kritérium, ezért a Székkirály, nevéhez méltóan, olyat kínál, ami valóban egyedi, különleges és jó hangulatot ad a egy-egy vendéglátóipari egység számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.