Új termékek, szélesedő vendéglátói kínálat

A hosszú évek tapasztalata alapján, ügyfeleinktől tudjuk, hogy a „vendéglátósság” nehéz szakma, ahol észnél kell lenni még a tapasztalt, világlátott embereknek is.

Ügyfeleink okosak, az élet „kitanította” őket sok mindenre. Áruházunkban azok is megtalálják, amit keresnek, akik úgy érkeznek hozzánk, hogy már van elképzelésük és tudják, mit szeretnének, és azok is, akik még csak tervezik a bútorvásárlást. Kollégáink segítenek az elképzelések megvalósításában, illetve folyamatosan törekszünk arra, hogy termékkínálatunk megújuljon.

2018 első negyedévében is több új termék érkezett, ami belopta magát a vendéglátósok szívébe.

Új termékeink nagyrészét általában többféle faváltozatban, tömör tölgy, bükk vagy furnéros kivitelben, a székeket 30-féle szövettel rendelheti meg, és ha véletlenül elfogyott a készletből, a szállítási határidő akkor is csak 4-6 hét.

Új Atina elnevezésű, fa székeink egy egész termékcsaládot alkotnak, amelyben kárpitozott székek, kárpitozott bárszékek, kárpitozott karszékek és karfás székek is vannak:

 

Az újonnan kínált fa asztallábbal rendelkező összecsukható étkezőasztalokat és kis asztalokat kedve szerint méretezheti:

 

A retro stílusú kárpitozott bárszék/koktél fotel, króm talppal, állítható magassággal  és textilbőr bevonattal rendelkezik. A forgószék 360 fokban képes forogni. A már korábban is kedvelt koktél fotelekből is új színek érkeztek:

 

Az olcsó székek mellett választékunk erőssége, az idei szezonban is nagyon jó árakon kapható, raktárról azonnal elvihető asztallábak.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében is, hogy kis és nagy tételben kedvező árú beszerzési forrás legyen vendéglátóipari bútorok szempontjából is. Tapasztalatunk szerint, az elégedett vásárló számára a minőség, a stílusos küllem és az egyediség is érezhetően fontos kritérium az üzletében található éttermi asztalok és éttermi székek szempontjából. Pontosan ezért a Székkirály, nevéhez méltóan, olyat kínál, ami valóban egyedi, különleges és jó hangulatot ad egy vendéglátóipari egység számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük