Torch – Az irodaszékek koreai királya

Újdonságainkat a Torch irodaszékeket már bemutattuk egy korábbi cikkünkben. Itt az idő, hogy írjunk magáról a cégről is.

A Torch gyár 1978 szeptemberében jött létre a Dél-koreai Teguban. Innen nőtte ki magát Korea és a világ egyik vezető irodaszék-gyártó cégévé. Mára már több székhellyel is rendelkezik és sikerét, elfogadottságát tükrözi az is, hogy 35 különböző országba, a világ minden részére importálja termékeit.

Torch forgószék - Import

Kezdetben a cég manufaktúraként üzemelt, csak alkatrészeket készített különböző irodaszékekhez, később viszont önálló termékei lettek. A gyár fejlődése nyomán mára már komplett irodai, iskolai, várótermi, és konferencia bútorokat, valamint bútorrendszereket is gyártanak. A cég rengeteg elismerésre és díjra is szert tett az évek során.

Torch - díj

A termékek egyedi, ergonomikus és praktikus kialakításának köszönhetően a Torch székek kiváló alátámasztást adnak gerincünknek és segítik a helyes testtartást. Éppen ezért tökéletes társ lehet a mindennapos irodai ülőmunkát végzők számára.

Ha még többet szeretne megtudni a Torch irodaszékekről, olvassa el korábbi cikkünket, vagy látogasson el hozzánk Reitter Ferenc utcai üzletünkbe és próbálja ki őket!

Torch - Gyár

Comments are closed