Szezonális akciók az Impalában!

Szezonális akciók  – A Construma Kiállítás apropóján április 17-ig több termékünk is akciós áron érhető el.

A 2016-ban 35. alkalommal megrendezett, április 6. és 10. között nyitva tartó Construma Kiállítás visszatérő résztvevője az Impala Bútorkereskedő Kft. Cégünk munkatársai az F pavilon 203B standján várják az érdeklődőket, ahol nemcsak családi házakba és kis lakásokba való, hanem vendéglátóhelyek berendezéséhez is kiváló bútorokat tekinthetnek meg. Emellett a látogatók bepillantást nyerhetnek irodabútoraink kínálatába is.

Ebből az alkalomból áruházunkban április 17-ig több terméket is kedvezményes áron érhetnek el vásárlóink, akár otthonuk, éttermük, kávézójuk, akár az iroda kicsinosítását tervezik.

***

Elérkezett a kerthelyiség szezonja

Éppen ideje, hogy kihasználjuk az alkalmat, és kibővítsük az éttermünket egy kerthelyiséggel, vagy akár egy néhány asztalos utcafronttal is. Ha a tavalyi kerti bútorok kis frissítésre szorulnak, a GF-2105 fém asztalláb most 14.990 forint helyett 13.390 forintért kapható.

***

Székkölcsönzés - színes székek akciósanVonuljunk ki a teraszra!

A GF-0974 kültéri szék a karfának köszönhetően kényelmes, könnyen tárolható és rakásolható, valamint kis helyen is elfér. Ki mondta, hogy nem reggelizhetünk a szabadban, ha „csak” egy erkély áll a rendelkezésre?! Ezt a fonott széket most 8.990 forint helyett 7.490 forintért beszerezhetjük.

***

Impala OF-0222 forgószék króm, feketeMegkönnyebbülés az íróasztal mögött

Az egész napos ülés próbára teszi a gerincünket, így fontos, hogy minőségi és az ergonómiai követelményeknek tökéletesen megfelelő székünk legyen az irodában és a dolgozószobában egyaránt. Az OF-0222 forgószéket most nemcsak közel 30%-os kedvezménnyel (29.990 forint helyett 20.990 forintért) kínáljuk, hanem a Construma Kiállítás látogatói között ki is sorsolunk egyet!

Az árak bruttó értékben értendőek, az áfa-t tartalmazzák!

Comments are closed