Székben otthon vagyunk! – Impala Bútorkereskedő Kft – A Székkirály

A Székkirály nélkül nincs 2017-ben sem Konyhakiállítás! Miért érdemes felkeresni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály standját?

Küldetésünknek tekintjük a minőséget, a hosszú élettartamot és a designt. Több évtizedes tapasztalattal és nagy raktári árukészlettel rendelkezünk nemcsak a székek terén, hanem az étkezőgarnitúrák, éttermi asztalok, forgószékek, fotelek kínálatában is. A lakossági ügyfelek mellett gondolunk a közületi és a vendéglátó ipari egységekre is. Részükre külön egyedi, testreszabott ajánlatokat is kínálunk. Üzletünkben 500-féle kárpit és a fa 30-féle árnyalatából választható ki a legjobban tetsző bútor, ami a lakás dísze lehet. A több mint 10 000 szék mellett irodaszékek, alacsony és közepes árfekvésű szekrénysorok, kárpitos garnitúrák, kiegészítő bútorok, fotelek, forgószékek, kisbútorok, kültéri bútorok, egy- és kétszemélyes heverők is a kínálat részét képezik.

Standunkon bemutatjuk a legújabb, 2017 évi különböző stílusú étkezőasztalokat és hozzá illő székeket. A 2017 évi széktrendet és a legnépszerűbb termékeket is. A többit Önre bízzuk, hiszen mi teret adunk vásárlóink kreativitásának! Webshopunkban vagy áruházunkban nemcsak több 10 000 szék közül választhat, de a legtöbb esetben Ön dönti el, milyen fából és szövetanyaggal készüljön a szék. Gondoltunk a vendéglátó ipari egységekre és irodákra is. Étkezőasztalaink mellett koktélfoteljeink és bárszékeink közül is megtekinthet néhányat a kiállításon. A rendezvény ideje alatt természeten lehetősége van székek kipróbálására és kérheti kollégáink segítségét, ha kérdése merülne fel.

A kiállítás ideje alatt 10 % kedvezményre szóló kupont adunk a standunkat felkereső látogatóknak, amelyet XIII. kerületi Reitter Ferenc utcai áruházunkban válthatnak be az érdeklődők 2017. március 31-ig. A kupon a készleten lévő, nem akciós termékekre vonatkozik és nem vonható össze más kedvezménnyel. Továbbá a standunkon a játékszelvényt kitöltő  látogatók között kisorsoljuk a lila színű, MF-5695 textilbőrrel bevont bárszéket is. 

Látogassa meg Ön is az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 24/A standját március 3-5. között a Konyhakiállításon a Papp László Budapest Sportarénában!

Az Impal Bútorkereskedő Kft- A Székkirály standja a Konyhakiállítás 2016 rendezvényen.

A képen az Impala Bútorkereskedő Kft. standja látható a 2016-os Konyhakiállításon.

 

Comments are closed