Új termékek

Tömör tölgy- és bükkfa asztalok

 

A tömör tölgy és bükk asztalok népszerűségük mellett tartósak, mutatósak és nem utolsó sorban szinte bárhol használhatók. Egyre többen vannak olyanok, akik az igazi faanyagot preferálva a kicsit robusztusabb asztalokat választják otthoni étkezőjükbe. A tömörfa asztalok látványa és megjelenése meleg, stílusos, és a valódi faanyagnak köszönhetően sokkal tartósabb. Éppen ezért, nem csak otthonokba, magánemberek számára lehet ideális, hanem éttermek, fogadók, valamint irodai tárgyaló helyiségek esetében is tökéletes választás.

Az új modellek már megtalálhatóak a Reitter Ferenc utcai Impala bútoráruházban.

Játsszon velünk Facebook oldalunkon és nyerjen páros belépőjegyet a konyhakiállításra! Új, modern tölgyfa és bükkfa asztalok az Impalánál

* * *

 

Türkiz színek az Impalában

 

türkiz stockholm székek

A 2015-ös konyhakiállításon már bemutattuk a türkizkék Stockholm székeket és a Tokyo étkezőasztalt. A modern színeket kedvelők most örülhetnek, mert az Impala Bútorkereskedő Kft. választéka folyamatosan bővül színes bútorokkal is. 

A Stockholm székek kiváló minőségű, favázas, kárpitozott ülőalkalmatosságok, melyek kitűnő bútorai lehetnek étkezőjének, kávézójának, éttermének egyaránt. Az úgyszintén fából készült Tokyo étkezőasztal nagyobbítható így nem gond, ha 6-nál többen ülnek köré. Az asztal mérete összecsukva 100 x 150 cm, míg kinyitva 100 x 200 centiméteresre bővíthető. A kettő külön-külön, vagy akár egyben, szettként is rendelhető, hiszen tökéletesen mutatnak együtt.

A Stockholm székek és a Tokyo étkezőasztal többféle színben is megrendelhető, a pirostól a zöldig, a bézstől a liláig, így tehát azok is megtalálhatják a kedvükre való árnyalatokat, akik esetleg kevésbé rajonganak a türkizkékért. 

* * *

 

Különleges, kedvező árú irodaszékek

 

Megérkezett áruházunkba az irodaszékek legújabb generációja. Az Airmesh (AM-110), Dual star (DS-110), Eve (EV-M100), Iris gold (ISG-M110), Olympos (OU-120), Smile (ST-300), Sunny (SU-100) és Twin (TWG-110) forgószékek egyedülállóak, hiszen szinte minden elemük mozgatható, tetszés szerint állítható, így teljesen egyedi igényekre szabható.

Strapabíróak, polírozott alumíniumgörgős csillaglábbal rendelkeznek, melyek biztosan nem fognak eltörni. Rugalmas hálójú hát- és fejtámlájuk tökéletes alátámasztást nyújt a gerinc számára. A gázliftes székeknek nem csak a magassága választható meg, hanem lehetőség van állítani a háttámla oldalsó és vízszintes irányú dőlésszögén, az alátámasztás ívén, valamint a nyaktámla magasságán és dőlésszögén is. A még kényelmesebb ülés érdekében a támlák mellett az ülőfelület és a kartámaszok is módosíthatóak. Ráadásul az ülés dőlésszöge, elhelyezkedésének mélysége is választható. A karfák előre, hátra mozgathatóak, oldal irányban nyithatóak és még a magasságuk is változtatható.

TWG-110 forgószék SU-100 forgószék EV-M100 forgószék ISG-M110 forgószék

 

Kárpitozott forgószékek

 

MF-5578   MF-5707   MF-5913
MF 5578   MF-5707   MF-5913
         
         
         
    MF-5825   MF-6476
    MF-5825   MF-6476

 

 

 

 

Kárpitozott székek és üveglapos asztalok, izgalmas színek, formák

    MF-5031 asztal fekete-fehér, füst színű üveg 90x150 cm  
  MF-5871 fémvázas, rakásolható kárpitozott szék, mélyvörös szövettel   MF-5031 asztal fekete-fehér, füst színű üveg 90×150 cm  
  Akciós bruttó ár: 9,990 Ft   Bruttó ár: 39,990 Ft  

 

 

Relaxfotelek

Együtt pihenhet akár az egész család. Felnőtt és gyerek relaxfoteleink széles választéka ugyanis nemcsak a formák, hanem a színek vk variálását is lehetővé teszi. Akinek pedig ez sem lenne elég, az hozhat saját szövetet és egyedi kárpitot is kérhet.

 

MF-4299 relax fotel natúr, piros   MF-4261 relax fotel natúr, chocolate   Wf-1742 relax fotel natúr, bézs    
MF-4299 relaxfotel natúr, piros

Akciós bruttó ára: 9.995 Ft

  MF-4261 relaxfotel natúr, chocolate

Akciós bruttó ára: 15.994 Ft

  WF-1742 relaxfotel natúr, bézs

Akciós bruttó ára: 18.895 Ft

   
             
      MF-4902 relax fotel natúr, barna szövet    
MF-0753 gyerekfotel natúr, piros

Bruttó ára: 6.590 Ft

      MF-4902 relaxfotel natúr, barna szövet

Akciós bruttó ára: 20.395 Ft

   

 

További termékeink

 

 

 

 

Modern bárfotelek, koktélfotelek   

Modern kialakítású, de retro stílust idéző koktél vagy bárfotel, amely krómozott acélvázzal, króm talppal, állítható magassággal, textilbőr bevonattal és csillogó bizsukkal  szolgálja a közösségi terek és otthonok kényelmét.

A kör alakú talp megbízható stabilitást, az állítható magasság, illetve a 180°-os fordíthatóság nagy mozgásszabadságot és igazi társasági életet tesz lehetővé, míg a textilbőr bevonat könnyen kezelhetővé és jól tisztíthatóvá teszi a terméket.

 

Kagylófotel

  MF-2233

Modern kialakítású, retro stílust és kagylóformát idéző úgynevezett kagylófotel, amely krómozott acélvázzal, króm talppal, állítható magassággal és textilbőr bevonattal szolgálja a kisebb-nagyobb közösségi és családi terek, otthonok kényelmét.

A kör alakú talp megbízható stabilitást, az állítható magasság, illetve a 180°-os fordíthatóság nagy mozgásszabadságot és igazi társasági életet tesz lehetővé, míg a textilbőr bevonat könnyen kezelhetővé és jól tisztíthatóvá teszi a terméket.

A termék paraméterei:

magasság: 81,5-94,5 cm
mélység: 65 cm
szélesség: 60,5 cm

ár: bruttó 29.980 Ft

     

 

Koktélfotel    

 

     

 

  MF-2900 fotel

 

Retro stílust és kagylóformát idéző igazi dizájn koktélfotel, amely krómozott acélvázzal, Krómozott görgős csillaglábbal, állítható magassággal és textilbőr bevonattal szolgálja a kisebb-nagyobb közösségi és családi terek, otthonok kényelmét. 

Az öt csillagpontos talp megbízható stabilitást, a görgős lábak, az állítható magasság, illetve a 180°-os fordíthatóság nagy mozgásszabadságot és igazi társasági életet tesz lehetővé, míg a textilbőr bevonat könnyen kezelhetővé és jól tisztíthatóvá teszi a terméket.

A termék paraméterei:

magasság: 85,5-98,5 cm
mélység: 63 cm
szélesség: 63 cm

ár: bruttó 24.990 Ft

 

       
       
Bárfotel, koktélfotel  
       
  MF-4317 koktélfotel

Modern kialakítású bárfotel, króm talppal, krómozott acélvázzal, állítható magassággal, textilbőr bevonattal.

Az állítható magasság, illetve a 180°-os fordíthatóság nagy mozgásszabadságot és igazi társasági életet tesz lehetővé, míg a textilbőr bevonat könnyen kezelhetővé és jól tisztíthatóvá teszi a terméket.

A termék paraméterei:

magasság: 71,5-83,5 cm
mélység: 62 cm
szélesség: 69 cm

ár: bruttó 24.881 Ft

       
       

 

Comments are closed