Termékcsaládok

 

Termékcsaládok

Az általunk ajánlott termékcsaládok közül olyan bútorokat választhat, amelyek egy adott stíluson belüli dizájnvonalat vonultatnak fel, így Önnek már nem kell foglalkoznia azzal, hogy az eltérő funkciók mellett a stílusokat is összehangolja.

 

1. Thonet termékcsalád  

Ezeket a termékeket és termékcsaládokat olyan éttermekbe, vendéglátóipari helyszínekre ajánljuk, ahol nagy a forgalom és a székek erős igénybevételnek vannak kitéve. Az egyébként is masszív, terhelhető székcsaládot a lábaknál lévő összekötőelem még stabilabbá teszi. 

A Boleró termékcsalád 6 tagja széket, karszéket, bárszéket és ülőkét tartalmaz, amely az ülőkét kivéve lehet lemezelt vagy akár kárpitozott is.

Boleró lemezelt bárszék Boleró kárpitozott bárszék Boleró lemezelt szék Boleró kárpitozott szék Boleró/K lemezelt karszék Boleró lemezelt ülőke

A szék méretei: magasság 77 cm, mélység 45 cm, szélesség 44 cm, ülésmagasság 46 cm.
A karszék méretei: magasság 77 cm, mélység 45 cm, szélesség 50 cm, ülésmagasság 46 cm.

A faváz választható színei: 12-féle pác.
Szövetválaszték: Impala Bútorkereskedő Kft. teljes szövetválasztéka.

Ezeket a termékeket egészíti ki néhány székünk és bárszékünk, amely stílusában igazodik a Thonet termékcsaládhoz, de formájában esetleg új változatot jelent, mint az 507/D lemezelt szék, a 207/D lemezelt karszék, vagy a 207/LB lemezelt bárszék és a lekerekített formájú TH/1 lemezelt vagy kárpitozott szék.

Lemezelt székLemezelt karszék Lemezelt bárszék             Kárpitozott szék Lemezelt szék

A termékcsaládokhoz klasszikus éttermi asztalokat; laminált vagy furnéros asztallapokat, illetve fém asztallábakat ajánlunk. A termékekhez kiegészítő termékként Dóver presszóasztalokat ajánlunk, amely a furnéros asztallappal készülhet. Remek kiegészítő választásra ad még lehetőséget a stílusban hasonló Darling fogas és a Maru kétszemélyes kanapé vagy kárpitozott karszék

 

2. Minore termékcsalád

(Minore léces támlás szék, Minore léces támlás karszék, Minore kárpitozott támlás szék, Minore kárpitozott támlás karszék)

kárpítozott, támlás székkék támlás széktámlás karszék kárpitozott támlás székkárpitozott támlás karszék

A szék méretei: magasság 90 cm, mélység 57 cm, szélesség 46 cm, ülésmagasság 48 cm.
A karszék méretei: magasság 90 cm, mélység 57 cm, szélesség 57 cm, ülésmagasság 48 cm.

A faváz választható színei: 10-féle.
Szövetválaszték: az Impala Bútorkereskedő Kft. teljes szövetválasztéka.

 

elegáns ebédlő asztal

Az asztal méretei: 100 x 150 cm / 230 cm.
A faváz választható színei: 10-féle.

Vásárlóink egyöntetű véleménye szerint e termékcsalád darabjai strapabíró örök darabok. Kárpitozott vagy pálcás, íves kialakítású háttámlája miatt egyaránt ajánljuk elegáns, színvonalas éttermekbe és tárgyalótermekbe is. A hajlított karfás változat még komfortosabb érzetet biztosít a benne ülő számára mint egy átlagos karosszék kényelme. A székcsaládot kiegészíti egy nagyméretű, nyitható étkezőasztal és egy kerek presszóasztal is. 

 

3. Fantázia termékcsalád

 

bőr fotelfekete fehér fotel

A Panda fotel méretei: magasság 80 cm, szélesség 72 cm ülésmagasság 45 cm.

 

Laura és Sevia fotelünk a különlegesebb formák kedvelői számára biztosít szárnyalási és tervezési lehetőséget:

különleges zöld kanapé dizájnos fotel

 

4. Kárpitozott kényelem

Többféle kivitelben és még ennél is több szövetválasztékkal tudunk szolgálni kényelmes kárpitozott székcsaládjaink esetében. A Nisa székcsaládot a szék és karszék változat mellett a Paris kárpitozott bárszék teszi teljessé.

bőr karszék Nisa kárpitozott karszék fekete bőr szék

 

A szék méretei: magasság 83 cm, mélység 55 cm, szélesség 44 cm, ülésmagasság 47 cm.
A bárszék méretei: magasság 112 cm, mélység 70 cm, szélesség 44 cm, ülésmagasság 75 cm.

 

5. A mid century stílus új képviselője

A Tokyo és Oltess székeket azért szeretik a vendéglátóiparban dolgozó ügyfeleink, mert huzata cserélhető, a lábai pedig levehetőek és hosszú időre adunk rájuk garanciát. A székek kiváló minőségűek, szerkezetük bükkfa és forgácslemez felhasználásával készül. A kényelemről egy közepes szilárdságú hideghab és a hát vonalát követő székforma gondoskodik. A fából készült Tokyo étkezőasztal nagyobbítható is, az asztal mérete összecsukva 100 x 50 cm, ami 100 x 200 cm-re bővíthető a kinyitással. A mid century stílus kedvelőinek pedig jó hír lehet a termék kedvező ára is.

 színes székkíváló minőségű szék

 

6. Elegáns szerkezet, kényelmes ülés

Az Alessia termékcsalád székei elegáns szerkezeti kialakításuk mellett, kényelmes, párnázott üléseikkel hívják fel magukra a figyelmet. Az Alessia székek további említésre méltó tulajdonsága, hogy teherbírásuk a látszat ellenére 120 kilogramm.

Magas komfortfokozatú minősítésüket a rugalmas, tartós és minőségi anyagoknak köszönhetik. A kárpitozásukat pedig olyan textilbőrrel oldották meg, amely megjelenésében, kényelmében és tartósságában hasonló minőségű a valódi bőrhöz. A termékcsaládnak asztala is van.

 

 
 
 
 
 
 

 

6. Elegáns vonalvezetés, kényelmes klasszikus stílus

Az Arton termékcsalád széket, karszéket, bárszéket és asztalt is tartalmaz, így nem csak HORECA egységek számára, hanem akár otthonra is jó választás lehet.

       

 

 

Comments are closed