Nálunk folytatódik a SIRHA

Gratulálunk Széll Tamás győzelméhez! Büszkék vagyunk rá, hogy mint a SIRHA kiállítói mi is ott lehettünk ezen a nagyszerű rendezvényen.

A kiállításon való érdeklődésekre tekintettel meghosszabbítjuk SIRHA-akcióinkat május 31-éig, így a következő kiemelten kedvezményes ajánlataink közül választhatnak a HORECA-szektor képviselői:

1. A Ricky kárpitozott széket  alapból kedvezményes bevezető áron kínáljuk jelenleg bruttó 17 820 Ft helyett 14 980 Ft-ért, de 50 db feletti vásárlás esetén még kedvezőbb árat adunk és a szék darabonkénti ára csak bruttó 12 192 Ft.

2. A 60 x 60 cm-es GF-1209 alumínium asztal tökéletes kültéri asztal, melyet szintén kedvezményes áron kínálunk, hiszen bruttó 14 990 Ft helyett csak 12 990 Ft-ért lehet megvásárolni, de ha valaki 10 darab felett vásárol, akkor az ár a kedvezményesnél is kedvezményesebb 11 990 Ft.

3. Az Impala Bútorkereskedő Kft. kiváló asztallábaival és széles árukínálatával, garantálja a minőséget és az alacsony árakat. Legyen szó négyszögletes, kerek, piramisos, négyágú vagy dupla lábról, itt minden jó szakember megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. Ráadásul az ország legkedvezőbb árait biztosítjuk.

 

 

 

 

Comments are closed