MAXCity Design+ Kiállítás

A bútorok és a lakberendezés szerelmeseinek szomorkodásra semmi okuk, a kiállítások sorozata robog tovább következő megállójához, a 2016. május 6-8-a között megrendezésre kerülő Design+ kiállítás és vásárhoz a MAXCitybe, ahol természetesen az Impala Bútorkereskedő Kft. is megtalálható lesz.

konyhai étkezőgarnitúraAz eseményen a designerek, hazai és külföldi gyártók, valamint forgalmazók, közöttük mint említettük az Impala is, kialakított enteriőrök segítségével mutatják majd be kollekcióikat az érdeklődők számára. A kiállított termékeken túl különböző programok is várják a látogatókat, mint például szakmai előadások, bemutatók, workshopok, vetítések, de divatbemutatóra, enteriőr versenyre és gyerekprogramokra is számíthatnak a látogatók. Mindezeken túl nyereményjáték is várja az odaérkezőket. A kiállításra való ingyenes belépéskor történő regisztrációval a látogatók automatikusan részt vesznek a vasárnap délután történő sorsoláson, amelyen a kiállítók által felajánlott termékeket nyerhetik meg.

Az Impala standján az érdeklődők több, a lakás berendezéséhez szükséges termékkel találkozhatnak majd. A korábbi rendezvényekhez hasonlóan itt is koktélfotelek, bárszékek, bárasztalok, tömör tölgyasztal, üvegasztal és étkezőszékek sorával várja a látogatókat az Impala. Áruházunkba ellátogatva, mely Budapesten, a 13. kerületi Reitter Ferenc utcában található, még több lehetőség kínálkozik a vásárolni vágyók számára.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Törökbálinton, a MAXCity-ben megrendezésre kerülő kiállításon május 6-8. között! További információkról a Design+ valamint a MAXCity oldalán tájékozódhatnak!

 

 

Comments are closed