Luxus kényelem gyermekeknek is

A RELAXFOTELEKET MINDENKI IMÁDJA

gyerek relax fotelEgy hosszú nap után ideális a pihenésre, de a hétvégi olvasgatáshoz is tökéletes. Azonban a legtöbb cég csak felnőttek számára gyártja ezeket a kényelmes és nyugtató ülőalkalmatosságokat, az Impala viszont a gyermekekre is gondolva, az ő igényeiket szem előtt tartva, kisebb méretben is forgalmazza relaxfoteljeit.

Így már a kicsik is élvezhetik ezt a remek bútordarabot, hisz játék után hol is lehetne jobban pihenni, mint egy enyhén hintázó székben. A kisfiúk és kislányok ráadásul még színt is választhatnak maguknak, így ők határozhatják meg, hogy élénk pirosban vagy sötétkékben költözzön be a szobájukba. Színtől függetlenül mindkét fotelhez natúr színű keret társul. A huzat ráadásul könnyen levehető és mosógépben, egyszerűen tisztítható, így nem kell aggódni, ha hamar összekoszolják a gyerkőcök. A kisebb méretnek és a könnyű súlynak köszönhetően a gyerekek akár önállóan is tudják mozgatni. Nem okoz sem gondot, sem megterhelést, hogy szobájukból kivigyék a teraszra, odahúzzák a tv elé, vagy akár a mama felnőtt széke mellé a nappaliba.

A kicsik biztonsága érdekében a lábazatnál egy plusz erősítő támaszt is kapott a szék, tervezésénél pedig figyeltek az ergonomikus kialakításra. Minden kisgyerek a felnőttek világa után vágyakozik, ezzel a székkel pedig minden szülő lehetőséget adhat gyermeke számára, hogy kis emberként is nagynak érezhesse magát.

KI MONDTA, HOGY CSAK A FELNŐTTEKNEK JÁR EXTRA KÉNYELEM?

 

A relaxfotel ára:

Piros színben: 6590 Ft

Kék színben: 6990 Ft

Méretei:

Magasság: 51 cm

Mélység: 47 cm

Szélesség: 38 cm

piros relax fotelkék relax fotel

Comments are closed