Lux Globál fotel húsvétra!

Talán a legutolsó ötletek egyike a fotel, ha húsvéti ajándékon törjük a fejünket.

 

Az ötlet pedig korántsem annyira elrugaszkodott a valóságtól, mint azt elsőre hinnénk.

Először is, a bútorok évtizedekig szolgáló eszközök. Ráadásul a tulajdonos kényelmét szolgáló eszközök. S mint ilyennek mindig helye kell, hogy legyen a lakásban, hiszen pont a saját ízlésünk szerint be- és elrendezett bútorzat teszi a házat otthonná!

A Lux Globál fotel amellett, hogy igencsak kényelmes, egészen dizájnos darab is. Ebben a tekintetben közvetlenül is köthető a húsvéti ünnepekhez, hiszen tojásdad alakjával máris az április végi időszak fő attrakciói – nyúl és tojás – közül a második. Megjelenését modernné varázsolja a fényes fehér szín és a króm talp, ugyanakkor a retro világ is kiérezhető a kagyló forma miatt.

Az ülőfelületet könnyen tisztítható textilbőr alkotja, amelyet ABS (speciális akrilnitril butadién sztirol műanyag) palást szegélyez. Emellett a fotel hő- és ütésálló tulajdonsággal rendelkezik, ami igencsak élettartam-növelő lehet.

A kényelmen kívül – főleg, ha a húsvéti attrakció részévé válik – a meglepetést is szolgálhatja. Erre nem csak a szokatlan forma teszi alkalmassá, hanem az is, hogy egyáltalán nem megszokott berendezési tárgya a magyar ingatlanoknak.

Ezidáig!

 

Lux Global tohjás fotel húsvétra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük