Lepje meg szeretteit – legyen Székkirályos a karácsony!

Már csak 4 nap van karácsonyig, de még mindig nincs késő az ajándékok beszerzéséhez. Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk öt tipikusan karácsonyi termékünket, hogy megkönnyítsük a választást.

Piros-fehér fotel (HOKER H-42 – 35 330 Ft)

Ez az új, piros-fehér, karácsonyi színekben pompázó, állítható magasságú fotel tipikus alapdarabja egy trendi, fiatalos lakásnak, de tökéletes választás lehet akár szórakozóhelyek/bárok, vagy várótermek berendezése esetén is. Merész színű kárpitozásával feldobja bármely helység hangulatát. Az ára, most 35 330 Ft.

piros-fehér fotel

 

Puff

A fekete, illetve fehér színben is választható, multifunkcionális puffjainkat nappalik, várótermek berendezéséhez ajánljuk. Levehető teteje és üreges kialakítása miatt egy rejtett, esztétikus rakodóhely, miközben kényelmes ülőalkalmatosság is.

Lepje meg szeretteit – legyen Székkirályos a karácsony!

 

Alessia székek

A divatos, magas komfortú, minőségű anyagokból készült Alessia székünk optimális választás lehet egy modern, fiatalos, vagy akár egy Vintage stílusú lakásba is. A 120 kg teherbírású szék textilből kárpitozása garantálja a tökéletes kényelmet és tartósságot. A textilbőr színe, kialakítása és vázának színe választható. A termék, most akár 26 600 Ft-tól megvásárolható.

 

Gyermek puff

A kifejezetten gyermekek számára kialakított játékos puff két féle változatban, egy bézs színű szafari és egy pink mini busz formájában érhető el, először áruházunkban Levehető teteje és üreges belső kialakítása révén kiváló tárolási helyet biztosít a játékok számára.. Ideális ajándék lehet akár karácsonyra, születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra is.

gyerek puff

 

Unic fém szobainas

A könnyen mozgatható szobainas egy esztétikus fém állvány, mely kiváló kabátok, pulóverek és ruhák ideiglenes tárolására. Az 52 x 43 x 3 cm méretű szobainas hasznos karácsonyi ajándék lehet férfiak és nők számára egyaránt, most akár 2744 Ft-ért.

Legyen teljes az ünnep, vásároljon az Impalánál!

 

Comments are closed