Black Friday akciók

 

Hozzánk is eljutott az amerikai őrület, minden kedves érdeklődő szerencséjére. November utolsó péntekén mi is Black Friday napot tartunk, hogy ezzel is megkönnyítsük a karácsonyi bevásárlást. A 30-70%-os és a karácsonyi akciós termékeink mellett, 2015. november 27-én az alábbi három extra akciós termékünk várja Önöket a XIII. kerületben lévő Reitter Ferenc utcai áruházunkban vagy a webshopunkon.


OF-0373 - Black FridayOF-0373 karfás forgószék

Aki a kényelemre vágyik, annak érdemes beszereznie ezt a vastagon párnázott karfás forgószéket. Amellett, hogy kényelmes biztonságos is, hiszen ötágú csillaglábai stabillá teszik. Emellett az iroda vagy a lakás bármely pontján könnyedén elhelyezhető, a lábain lévő görgők segítségével. Az emberek magassága sem jelent akadályt ennek a forgószéknek, mert a gázlift segítségével egyénre szabható az ülés magassága. Ez a típus jó választás lehet karácsonyra, de akár önmagát is meglepheti vele.

Akciós bruttó ára: 38 820 Ft helyett 23 290 Ft

 

gyoker1

 

 

 

 

MF-6726 - Black FridayMF-6726 szánkótalpas szék 

Ha új étkezőszékekre vágyott, most kedvezményesen hozzájuthat ehhez a kapucsínó színű szánkótalpas székhez. A kényelmes textilbőr kárpit és az alumínium lábazat könnyedén tisztítható. A szék nem csak étkezőkbe ideális, hiszen konferenciatermekben is megállja a helyét.

Akciós bruttó ára: 12 990 Ft helyett 9 990 Ft

gyoker1

 

 

 

 

 

OF – 0647 - Black FridayOF-0647 vezetői XXL-forgószék 

Visszafogott eleganciájával és kényelmes ülőfelületével nagyszerű választás ez a vezetői XXL-forgószék. Ötágú csillaglábának és 150 kg teherbírásának köszönhetően biztonságosan használhatja minden nehézsúlyú vásárló. Gázliftje segítségével beállítható az ülésmagasság. TILT-mechanikája pedig enyhe hintázó mozgást biztosít a forgószéknek. Black Friday alkalmából most óriási, 10 000 Ft kedvezményt adunk a termék árából.

Akciós bruttó ára: 39 990 Ft helyett 29 990 Ft

 

 

Az akció csak a megadott napra, azaz – Black Friday napjára érvényes (2015.11.27.).

 

Comments are closed