Készüljön fel az iskolakezdésre!

Lassan, de biztosan közeledik az iskolakezdés. Ilyenkor a megszokott iskolai eszközök beszerzésén kívül arra is kell gondolnunk, hogy otthon kényelmes és ergonomikus környezet várja a gyermekeket.

Gyermekeink nem csak az iskolában töltenek hosszú időt ülve, hanem otthon a számítógép, a rajzlap vagy a házi feladat előtt is. Fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő ülőhely biztosítására különösen fejlődő korban, mert a rossz ülésmód hát- és gerincproblémákhoz, fejfájáshoz és testi deformitásokhoz vezethet.

Egy jó forgószéken állítható a háttámla és a szék magassága, egy komolyabb széken akár az ülésmélység és a karfa is. A jó gyerekforgószék ellenáll a kitartó mocorgásnak és a több órán át tartó terhelésnek. A választás legfőbb szempontja természetesen az, hogy kényelmesnek érzi-e a terméket leendő tulajdonosa. Arra is figyeljünk, hogy a design ne vonja el nagyon a figyelmét a tanulásról, passzoljon a szoba hangulatához, ahová kerül. Természetesen az is fontos, tetszik-e annak, aki majd használni fogja.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában sok ezer szék és azon belül is rengeteg fotel, gyerekforgószék, ifjúsági forgószék, vezetői és irodai forgószék várja Önt! Iskolakezdés alkalmával az akciók sem maradhatnak el!

Dingo gázliftes ifjúsági forgószék Dingo ifjúsági forgószék

A Dingo ifjúsági forgószék kék-fekete, rózsaszín vagy lila színekben is megtalálható áruházunkban. Ajánljuk, ha egy kis színt és komfortot akar vinni gyermeke szobájába. A gázliftnek köszönhetően a szék magassága állítható, így igazodik a gyermek növekedéséhez. Az akció keretében most 14 905 Ft helyett 13 500 Ft-ért vásárolható meg!

   
Darian karfás, gázliftes gyerekforgószék Darian gyerekforgószék

A Darian gyerekforgószék 5 pontos csillagláb-szerkezetével és 90 kg-os teherbírásával stabilan tartja használóját. Sőt, két fix karfa is fel van szerelve rá a maximális kényelemért. Magassága gázlift segítségével állítható. Kék, zöld vagy rózsaszín szövettel is kapható. 15 090 Ft helyett most csak 13 590 Ft-ért!

   
 Tony karfás, TILT mechanikás irodai forgószék Tony karfás irodai forgószék

A Tony karfás irodai forgószék TILT mechanikájának köszönhetően együtt mozog Önnel, ha hátradől. A gázlifttel magassága is állítható. Kék-fekete, piros-fekete és zöld-fekete színben is megvásárolhatja, most 20 795 Ft helyett akciósan 18 990 Ft-ért!

   
 OF-0336 gyerekforgószék OF-0336 gyerekforgószék

Az OF-0336 gyerekforgószék elegáns, kényelmes ülőhelyet biztosít a suli utáni teendőkhöz. A gázliftnek köszönhetően magassága állítható. Most 13 190 Ft helyett csak 11 890 Ft-ért vásárolható meg!

   
 OF-0803 karfás, gázliftes gyerekforgószék OF-0803 karfás gyerekforgószék

Az OF-0803 karfás gyerekforgószék kék-fekete színével szinte minden szobában jól mutat, karfájának köszönhetően alátámasztja a kart, így csökkenti a váll- és nyakfájdalom kialakulásának esélyét. 12 490 Ft helyett most csak 10 989 Ft-ért kapható!

   
 WF-1898 hajlított karfás relax fotel WF-1898 relax fotel

Már javában zajlik a Rió-i Olimpia és a szurkolás élménye egy komfortos fotelben az igazi! A WF-1898 hajlított karfás, enyhe rugózású relax fotelben teljes kényelemben élvezhetők a sportesemények, most 19 895 Ft helyett csak 13 990 Ft-ért!

 

 

IDEJE GYEREKFORGÓSZÉKET VÁLASZTANI AZ ISKOLAKEZDÉSHEZ!

Comments are closed