Itt a megújulás éjszakája

A kiállításoknak még most sincs vége: április 29-én, pénteken, 18:00 és 22:00 között, a K&H Bank székházában (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.) rendezik meg a K&H megújulás éjszakája című rendezvényt. Az eseményen az Impala Bútorkereskedő Kft. kiállítóként vesz részt, és szokás szerint kedvezményekkel, illetve meglepetésekkel várja az érdeklődőket.

Itt a megújulás éjszakájaA megújulás szó sokféleképpen értelmezhető, legyen szó életmódról, technológiáról, célokról, felfedezésekről vagy éppen egy új otthonról. A K&H megújulás éjszakája című rendezvényen a látogatók bármelyik területet érintő elképzeléseikhez meríthetnek konkrét ötleteket, valamint tájékozódhatnak közvetlenül a szakemberektől. Az Impala Bútorkereskedő Kft., ismertebb nevén a Székkirály az otthon megújításában szeretne segítséget nyújtani.

A kiállításra látogatók közelebbről is megismerhetik a tömör tölgyfából készült Leeds asztalunkat, mivel a megújulás jegyében nagy hangsúlyt helyezünk a természetes anyagok használatára. A hozzá illő Chester székekkel ez a darab bármelyik étkezőnek méltó díszévé válhat. A garzonlakások tulajdonosainak ajánljuk kisebb asztalainkat, illetve a színes koktélfoteleket, amelyek azonnal vidámmá varázsolják a teret. Cégünk számára az is fontos, hogy a dolgozók kényelmes és ergonómiailag tesztelt irodaszékekben újulhassanak meg nap mint nap, ezért kiterjedt forgószék-kínálatunkból is ízelítőt adunk. A nagy teherbírású XXXL vezetői forgószék kényelmes megoldás az átlag feletti vezetői alkattal bírók számára, míg a President fejtámlás főnöki forgószéknek minden része állítható, így tökéletesen igazítható az egyéni igényekhez.

A látogatók a helyszínen kérhetik kollégáink segítségét, akik nem csupán hatalmas raktárkészletünkről adnak majd részletes tájékoztatást, hanem tanácsokkal látják el azokat, akik kíváncsiak rá, milyen egyéni szempontokat érdemes figyelembe venni az ideális irodaszék megvásárlásakor.

Ezen kívül standunkon Istók Zsuzsa profi lakberendező, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnökségi tagja teljes négy órán keresztül nyújt lakberendezési tanácsadást az érdeklődők számára. (Ahhoz, hogy konkrét tanácsokat kaphassank, azt javasoljuk látogatóinknak, hogy hozzanak tervrajzot vagy alaprajzot az átalakítandó lakásról, házról, irodáról.)

A játékos kedvűek most előzetes meglepetésben is részesülhetnek, hiszen közülük valaki egy Impala OF-0222-es irodai forgószék szerencsés tulajdonosa lehet. A nyereményjáték, illetve annak részletei ITT találhatóak.

A K&H megújulás éjszakájára ellátogatóknak külön is kedveskedni szerettünk volna, ezért körükben a helyszínen egy MF-4299 piros relax fotelt fogunk kisorsolni április 29-én, 21:30-kor, a rendezvény zárása előtt fél órával. A sorsolás szabályairól, illetve a részvétel feltételeiről az eseményen adunk tájékoztatást.

A K&H megújulás éjszakájára való belépés díjtalan, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Aki még ennél is több részletet szeretne megtudni a programról, az ITT tájékozódhat.

Comments are closed