Székkirály 2021 ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartás

2021 decemberében az Impala Bútorkereskedő Kft. üzlete ünnepi nyitvatartás szerint várja kedves vendégeit!

 

Az ünnepi nyitvatartás azt jelenti, hogy hétvégente hosszabbított nyitvatartással várunk mindenkit és üzletünk a bronz-, ezüst- és aranyhétvégén is várja a vásárlókat! December 4-én, 11-én és 18-án 10-18 óráig vagyunk nyitva, de ez nem minden! Üzletünk vasárnaponként általában zárva van, azonban december 5-én, 12-én és 19-én nyitva lesz 10-16 óráig! Most azok is el tudnak látogatni hozzánk és meg tudják tekinteni kínálatunkat, akik hétköznaponként, illetve szombatonként nem tudták ezt megtenni. Az adventi vasárnapokon azok is el tudnak jönni üzletünkbe, akik az adventi időszakban máskor nem tudnának.

December 20-án, 21-én, 22-én és 23-án, vagyis karácsony hetében, 10 és 17 óra között fogadjuk a vásárlókat. Mivel december 24-én, 25-én és 26-án üzletünk ZÁRVA lesz, fontos, hogy ne halassza az ajándékvásárlást a legutolsó pillanatra! Az ünnep utáni héten december 27-30-áig nyitvatartásunk ugyanaz, mint az ünnep előtt, vagyis 10-17 óráig lehet hozzánk ellátogatni. (2021. december 31-étől-2022. január 4-éig pedig leltár miatt üzletünk ZÁRVA lesz!)

Az ünnepi időszakban jelentős raktárkészlettel várjuk XIII. kerületi, a Róbert Károly körút – Reitter Ferenc utca sarkán, a Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatt található áruházunkban a vásárlóinkat. Főleg irodaszékek tekintetében lehet nagy, azonnal elvihető választékra számítani. Közel 8000 db termékünk van raktáron, így biztosan van olyan szék, forgószék, bárszék, fotel, szobainas, kisbútor, étkezőasztal és így tovább, ami el fogja nyerni kedves vásárlóink tetszését. Akik mégis inkább online rendelnének, azok számára webshopunk is rendelkezésre áll! Kellemes karácsonyi készülődést, meghitt karácsonyt és boldog új évet kíván az Impala csapata!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük