Hőség és irodaszék

Ebben a nagy melegben ki az, aki szeret dolgozni? De mégis muszáj és egy jól megválasztott irodaszék megnövelheti a komfortunkat még ezekben a nyári melegekben is.

Az irodai munka sok szempontból előnyös, azonban az egészségre roppant káros lehet, ha nem a megfelelő székben ülünk egész nap. Ha kényelmetlen, akkor lehet, hogy folyton mocorogni kell, vagy épp megfájdulhat a hátunk, esetleg a nyakunk, de ami a legfontosabb, hogy ezzel akár csökkenhet a munka hatékonysága is. A nagy melegben egyébként is gyorsabban fárad az ember és lankad a figyelem, gyakran elkalandozunk, hogy mennyivel jobb lenne egy tengerparton függőágyban feküdni, mint dolgozni. Mit tehetünk ilyenkor? A munkát otthagyni természetesen nem lehet, de egy jól megválasztott irodaszék megkönnyítheti a nyári munkavégzést.

A nyári nagy melegben végzendő irodai munkára tökéletes választás lehet egy NET-hálós irodaszék.

A modern NET-háló igen erős, nyúlékony, ugyanakkor strapabíró, jól szellőző és időtálló anyag. Nem zárt szövet, vagyis lyukacsos, átlátszó, emiatt kiváló szellőzési tulajdonságokkal is rendelkezik és a legnagyobb melegben is komfortos ülést tesz lehetővé akár hosszú órákon át. Manapság egyre többet használják az irodaszék háttámlájaként, illetve rugalmas, mégis feszes tartása miatt ergonomikus székek teljes ülőfelületének anyagaként is. Rugalmassága ellenére hosszabb, tartós igénybevétel esetén sem enged el, nem nyúlik ki.

Manapság az irodatervező szakemberek is úgy tartják, hogy a NET-hálós irodaszék modern hatást kelt az irodában, illetve sokkal jobban szellőzik és nem izzadunk bele, valamint kényelmesebb is, mint szivacsos társai. Az is egy fontos szempont, hogy maga az irodaszék is könnyebb, de mégis erős a hálós szerkezet.

Kínálatunkban többféle hálós forgószék is található. Az hálós típusok között is található a gyerekforgószékektől a főnöki, vezetői irodaszékig több különböző szín és stílus, a kialakításról, formáról nem is beszélve.

A TIMMY gyerek forgószék két színben (fekete és pink) is megvásárolható az üzletünkben.

A NEON irodai forgószék egy magas, fejtámlával ellátott hálós szerkezetű irodaszék.

Az OF-0219 egy alacsony támlás, de kényelmes, puha és vastag párnázatú üléssel ellátott irodaszék. A komfortot növelik a fix karfák és a NET-hálós támla, illetve ülés.

A vezetői irodai forgószék legkedveltebb képviselője az Impala OF-0222, amely fix karfás és hálós támlával, üléssel nyújtja a maximális kényelmet. Most rendkívül kedvező áron, 20 %-os kedvezménnyel kapható.

Comments are closed