Karácsonyi étkezőgarnitúra akció

A legtöbb lakás központi színtere a konyha és az étkező.

Általában itt zajlik a mindennapi élet, a családi események többsége, itt készülünk a születésnapokra, az évfordulókra vagy épp a karácsonyra. A szeretet ünnepén összegyűlik a család apraja-nagyja és körbeülik a szépen megterített asztalt, hogy szeretetben és meghittségben ünnepeljenek. A harmóniához tökéletes kellékek, illetve megfelelő bútorok szükségesek, melyek a kényelmet és a praktikusságot is szolgálják.

Most hatalmas kedvezményekkel kedveskedünk vásárlóinknak, hogy étkezőgarnitúráinkkal tökéletes ünnepet varázsoljunk otthonába!

 

Sorrento étkezőgarnitúra - Karácsonyi étkezőgarnitúra akció ImpalaA karácsonyi időszakban többen terveznek bútorvásárlást, hogy kedvezményes áron találják meg a családi ünnephez megfelelő étkezőgarnitúrát. A Sorrento asztal és Riva szék kombinációja (1 asztal és 4 szék) modern, mégis kényelmes kialakításával ideális helyet teremt a családi beszélgetésekhez. Akciónk keretén belül most 38.000 Ft kedvezménnyel csak 121.950 Ft-ért vásárolható meg.

rotunda étkezőgarnitúra - karacsonyi akcio Impala akcioAkik a klasszikus elegancia hívei, azoknak kitűnő választás a Rotunda étkezőgarnitúra (1 asztal és 4 szék), mely különleges kárpitozásával tökéletese választás konyhába vagy akár étkezőbe is.  A Rotunda étkezőgarnitúra bruttó ára 150.920 Ft.

Atlanta-étkezőgarnitúra - Karácsonyi akció ImpalánálAz Atlanta étkezőgarnitúra székei marasztalóan puha kárpitozásúak. Az étkezőgarnitúra, 1 asztal és 4 szék szettben mindössze 145.950 Ft-ért vásárolható meg.

 

sigma étkezőgarnitúra - karácsonyi akció az ImpalánálA Sigma étkezőgarnitúra maximális kényelmet biztosít az egész családnak. A széles háttámlájú székek kényelmes tartást biztosítanak. Az asztal stabil és letisztult kialakítása kifinomult eleganciát sugároz. Az étkezőgarnitúrához 141.040 Ft helyett, most 89.990 Ft-ért juthat hozzá.


Ha teljes alkotói szabadságra vágyik, akkor a jó hírünk az, hogy a legtöbb étkezőgarnitúránk elemei szabadon válogathatók össze, így természetesen az egyedi igényekre is odafigyelünk. Egyedileg választható egy-egy asztalhoz a legtöbb szék fajtája, darabszáma, faváza és kárpitozása is.

Kínálatunkban mindenki talál tetszésének megfelelő étkezőgarnitúrát, mert a több mint 100-féle garnitúrát lehet összeállítani egyedi igények szerint. A variációk száma szinte végtelen.  Sőt nem kell hónapokat sem várnia, mert előre összeállított garnitúráink raktárról azonnal elvihetők vagy webshopunkban rendelhetők. Az akció azonban csak a készlet erejéig tart.

Tekintse meg néhány további étkezőgarnitúra összeállításunkat, vagy válasszon asztalt, széket ízlése szerint és állítsa össze egyedi étkezőgarnitúráját!

Velünk lesz teljes az ünnep!

Comments are closed