Csinálta már fotelban Valentin-nap?

Hogy a fenti címből ki mire asszociál, a Kedves Olvasóra bízzuk. Mi, itt most a székekre helyezzük a hangsúlyt. 🙂

De, félre a tréfát! Koktélt inni a kedvesünkkel Valentin-napon vagy meglepni Őt, esetleg magunkat egy hangulatos koktélfotellal, egyik nem zárja ki a másikat?! Semmi nem indokolja, hogy a Valentin nap ajándéka csak a csoki és a virág legyen. Sok férfi szeret minőségi és szép ajándékot adni. A virágformát idéző koktélfoteljeink pont ilyen ajándékok lehetnek. Valentin nap alkalmából ráadásul akciósan, többféle színben vásárolhatók meg.

De ezek a koktélfotelek nem csak jó ajándékok lehetnek, hanem jó szolgálatot is tehetnek,

ha például műkörmös, kozmetikus, fodrász, vagy bármilyen várakozó, ülő tevékenységet végez az ügyfél. Ha valakinél sok női vendég fordul meg és szeretne nekik kedveskedni szerezzen be egy igazán csajos széket! A szebbik nem képviselői garantáltan észreveszik a stílusos részleteket, és meghálálják a kényeztetést.

Bárokba, nappalikba, ügyfélszolgálatokra, várótermekbe, de akár irodákba is tökéletes választás, ha valami megszokottól eltérőt keres valaki. Ezek a fotelek számos lakberendezési stílus remek kiegészítői, sőt könnyen a helyiség fénypontjává is válhatnak.

Az alábbi három koktélfotel piros, kivizöld és fekete színben 31,920 Ft-ról 24,990 Ft-ra lesz leértékelve február 1-jétől 16-áig.

Tervezzen már most, és vegye meg idejében Valentin napi akciónk keretében kedvezőbb áron! Így február 14-e már tényleg csak az ünneplésről fog szólni!

A piros króm gázliftes MF-6649 enyhén retró stílusú design koktélfotel klasszikus nőies színben, állítható magassággal, alkalmazkodik a különböző igényekhez.

Ha valaki az extrém színek kedvelője, akkor a kiviszínű textilbőr, gázliftes MF-6867 króm, koktél fotel a garantáltan jó választás. Minden helységet feldob, ahová bekerül. Még a legzordabb téli napokon is egzotikus helyekre repít, akárhányszor meglátja majd ezt a terméket.

Végül, ha a klasszikusabb stílusra lenne szükség, akkor sem kell kétségbeesni, hiszen a ennek a virágra emlékeztető fotelnek fekete textilbőrből változata is van.

Nem vásárol látatlanba? Ezt is megértjük. Jöjjön el 13. kerületi Székkirály áruházunkba és próbálja ki a fotelt! Ne feledje, most van a legjobb idő rá, mert február 1-jétől egészen 16-áig 22%-kal olcsóbban teheti magáévá … a foteleket.

Itt találja áruházunk pontos címét, illetve  online is rendelhet a webáruházunkból.

Kellemes Valentin napot kíván a Székkirály!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.