Black Friday akciók 2015. november 27-én!

A Black Friday világszerte nem csak egy egyszerű nap, amin kedvezményesen juthatnak hozzá a termékekhez a vásárlók. Ezzel a nappal indul el a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete is az akcióknak köszönhetően. Az Egyesült Államokban a hálaadást követő pénteket nevezik Black Friday-nek. Innen indult el hazánkba is a hagyomány és eljutott a Székkirályhoz is.

Black Friday2015. november 27-én, fekete pénteken a már meglévő akciós kínálatunkat, további három kiemelt termékkel bővítjük. Legyen szó karácsonyi meglepetésről vagy akár önmagunk megajándékozásáról, mindenképpen érdemes most vásárolni, hiszen igyekeztünk a lehető legjobb árakat biztosítani vásárlóink számára. Az ehhez kapcsolódó akciós termékeket (OF-0373 karfás forgószék, MF-67-26 szánkótalpas szék, OF-0647 XXL-forgószék)  megtekinthetik a Black Friday akció oldalon, a webshopunkban vagy a XIII. kerületi üzletünkben személyesen is. Emellett nem érdemes kihagyni a karácsonyi akciós kínálatunkat és a 30-70%-os kedvezményeinket sem. Aki most szeretne vásárolni konyha-, nappali- vagy hálószobabútort annak ajánljuk folyamatosan frissülő német outlet bútorainkat, amelyekhez óriási 30-70%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá.

 

A kiemelt termékekre vonatkozó akció csak a megadott pénteki napon érhető el és csak arra a napra érvényes (2015.11.27.).

 

 

Comments are closed